Turkcell faturam ne kadar oldu?

İçindekiler:

  1. Turkcell faturam ne kadar oldu?
  2. Güncel tutar ne anlama gelir?
  3. Diğer ücretler ne demek Turkcell?
  4. Turkcell fatura Takip ne işe yarar?

Turkcell faturam ne kadar oldu?

Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.

Güncel tutar ne anlama gelir?

Güncel fatura bilgisi, fatura dönemlerinizin başlangıç tarihinden sonraki yaklaşık harcama tutarlarınızı içermektedir. ... Bu bedel, vadesinde ödenmeyen tutar üzerinden, ödemenin gerçekleştiği tarihe kadar aylık %2 oranıyla hesaplanır ve takip eden faturayla tahsil edilir.

Diğer ücretler ne demek Turkcell?

Diğer Ücretler; kullanım ve paket ücretleri haricinde hattınızdan yaptığınız ücretli işlemleri göstermektedir. Gecikme Bedeli; faturalarınızın son ödeme tarihinde ödenmemesi durumunda hesaplanan faiz tutarıdır. Gecikme bedelinin hangi ay faturalarından yansıdığı ise faturanın arka yüzünde gösterilmektedir.

Turkcell fatura Takip ne işe yarar?

Turkcell FaturaTakip Servisi'ne üye olduktan sonra kesilen fatura tutarınız, 2 gün öncesi güncel durumunuz cebinize otomatik geliyor. Siz de dilediğiniz zaman GUNCEL FATURA yazıp 2200'e göndererek o ana kadar yaptığınız harcamaların güncel tutarını dilediğiniz kadar sorgulayabilirsiniz.