B Fit saat kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. B Fit saat kaça kadar açık?
  2. B Fit hangi sporlar var?
  3. B Fit ne kadar kazandırıyor?
  4. B Fit sahibi kim?
  5. B-Fit neler var?
  6. Bedriye Hülya kim?

B Fit saat kaça kadar açık?

b-fit merkezlerinde, haftanın 6 günü (Pazar günü hariç), çalışma saatleri içerisinde her yarım saatte bir başlayan seanslara katılabilirsiniz. Seanslar tam saatlerde ve yarım saatlerde başlamaktadır. Resmi tatil günlerinde merkezlerimiz kapalı olabilir; bilgisini merkezlerimizden alabilirsiniz.

B Fit hangi sporlar var?

b-fit Stüdyo Dersleri Yoga, Zumba, Mat Pilates, TRX ve diyetisyen desteği.

B Fit ne kadar kazandırıyor?

b-fit merkezi sahipleri aylık ortalama 15-25 bin TL aralığında ciro elde ediyor. Her gün girişimci adaylarından franchise başvuruları aldıklarını söyleyen b-fit Kurucusu Bedriye Hülya, ilk günden itibaren her aşamada girişimci kadınlara destek olduklarını belirtiyor.

B Fit sahibi kim?

B-FİT KURUCUSU BEDRİYE HÜLYA BİN KADININ HAYATINA DOKUNDU— b-fit | Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi.

B-Fit neler var?

b-fit, sadece kadınlara yönelik, 30 dakikalık istasyon çalışmaları yapmanızı sağlayan bir egzersiz sistemidir. b-fit istasyon çalışmaları kendi itme - çekme gücünüzle çalışan hidrolik ekipmanlar ve üzerinde kardiyo yapılan platformlardan oluşur.

Bedriye Hülya kim?

Garanti Bankası tarafından 2014 yılının Sosyal Girişimcisi seçilen Bedriye Hülya yurtdışında da çok sayıda ödül aldı. ABD eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın 'örnek girişimci kadın' olarak gösterdiği Bedriye Hülya dünyanın en büyük sosyal girişimci ağı ASHOKA'nın da üyesi.