ME Vakfı ne yapar?

İçindekiler:

  1. ME Vakfı ne yapar?
  2. MEB bursu kimler alır?
  3. Eğitim Vakfı nelerdir?
  4. MEB Destek Bursu hangi bölümlere verilir?

ME Vakfı ne yapar?

Millî Eğitim Vakfı binlerce çocuğumuza ve Soma maden şehitlerinin çocuklarına burs vermeye, yüzlerce çocuğumuzu tüm masraflarını karşılayarak yatılı okutmaya, emekli öğretmenlerimiz için 'Yaşasın Öğretmenim YaşamEvleri Projesi'ni yürütmeye, okullar, yurtlar, öğretmenevleri yaptırmaya ve Millî eğitimimize destek olmaya ...

MEB bursu kimler alır?

MEB Öğretmenlik Bursu 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Kaç Öğrenciye Verilecek? 5000 öğrenciye burs verilecektir. Resmi Anadolu öğretmen liselerinden mezun olup, ilk beş tercihinde bu programlara (branşlara) yerleşip kontenjana giremeyenler de kontenjana bağlı kalınmaksızın bursluluk hakkından yararlandırılacaktır.

Eğitim Vakfı nelerdir?

Türk Eğitim Vakfı, Türkiye'de eğitim alanında gittikçe artan gereksinimleri ve isteklerinin karşılanmasında kamu kaynaklarının yetersiz kaldığında milli eğitimin kök sorunlarının çözümüne destek olmayı amaçlamaktadır.

MEB Destek Bursu hangi bölümlere verilir?

MEB, ilk beş tercihinde aşağıda belirtilen bölümleri yazıp ve ayrıca yerleşen öğrencilere bu bursu verecektir....Öğretmenlik Bursu hangi bölümlere verilecektir?
Arapça Öğretmenliği5
İlköğretim Matematik Öğretmenliği12
Okul Öncesi Öğretmenliği10
Özel Eğitim Öğretmenliği15
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık10
3 satır daha