Farmasi hangi ulkenin urunu?

İçindekiler:

  1. Farmasi hangi ulkenin urunu?
  2. Farmasi nin fabrikası nerede?
  3. Farmasi ürünleri yerli mi?
  4. Farmasi nin sahibi kim?
  5. Emre Tuna kimdir?
  6. Farmasi Cruelty Free mi?
  7. Farmasi ürünleri bitkisel mi?
  8. Cevdet Tuna aslen nereli?
  9. Farmasi ürünleri ne kadar doğal?
  10. Farmasi ürünleri kimyasal içeriyor mu?
  11. Farmasi ürünleri sağlık bakanlığı onaylı mı?
  12. Emre Tuna Farmasi kaç yaşında?
  13. Emre Tuna babası kimdir?
  14. Farmasi ürünleri vegan mı?
  15. Cevdet Tunanin kac cocugu var?
  16. Dr Cevdet Tuna ne zaman doğdu?

Farmasi hangi ulkenin urunu?

1950'li yıllarda Dr. Cevdet Tuna'nın kurduğu, bugün ailenin üçüncü kuşak temsilcileri Sinan Tuna ve Emre Tuna tarafından yönetilen, gelecek nesiller için girişimciliği öne çıkarmayı felsefe edinen, ABD dahil 125 ülkeye ihracat yapan Türk markası Farmasi, dünyanın en prestijli kozmetik listesinde 32. Sırada yer aldı.

Farmasi nin fabrikası nerede?

Farmasi, ürünlerini İstanbul Ömerli'de bulunan 200.000 m² büyüklüğü olan ve günlük 1 milyon üretim kapasitesi bulunan tesisinde son teknoloji dijital makinaları kullanarak üretiyor.

Farmasi ürünleri yerli mi?

Bugün birçok kozmetik ürün şirketi tarafından alınabilmesi mümkün bile olmayan çeşitli kalite belgeleri ve özel ürün sertifikaları ile yoluna devam eden Farmasi, bu aşamada da ISO 27001 Belgesi ile Türk malı olduğunun tescilini almıştır.

Farmasi nin sahibi kim?

Farmasi'nin kurucusu Dr. Cevdet Tuna, Cumhuriyetin ilk doktorlarından.

Emre Tuna kimdir?

Emre Tuna, Farmasi'nin Kuzey Amerika (Meksika, Kanada ve Porto Riko), Avrupa Birliği ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden sorumlu başkan vekilidir. ... Emre Tuna, Farmasi kozmetiğin kurucusu Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk doktorlarından Dr. Cevdet Tuna'nın torunu ve Tuna Ailesi'nin üçüncü kuşak temsilcisidir.

Farmasi Cruelty Free mi?

Cevdet Tuna markaları tüm ürünler, Farmasi laboratuvarlarında, insan sağlığını koruyan, en yüksek kalite standartlarında ve çevre dostu yöntemlerle üretiliyor. Üretimin hiçbir aşamasında hayvanlar üzerinde test yapmadığını PETA'dan aldığı 'Cruelty Free (Hayvanlar Üzerinde Test Yapılmaz)' sertifikasıyla kanıtlıyor.

Farmasi ürünleri bitkisel mi?

Farmasi'yi diğer kozmetik firmalarından ayıran en önemli özelliği bitkisel ürünler üretmesidir. ... Farmasi ürünlerinin helal ve doğal olmasının yanı sıra milli olması da ekonomiye yarar sağlama anlamında oldukça büyük katkıya sahiptir.

Cevdet Tuna aslen nereli?

Dr. Cevdet Tuna 1923 yılında Edirne'de doğdu. Farmasi Kozmetik Kurucusu Ünlü Bilim Adamı Dr. Cevdet Tuna Ailenin 9 çocuğundan (Ailenin 9 çocuğu 11 üniversite bitirmiştir) 7.si olan 1930 yılında ilk öğretim hayatına Edirne'nin Balıkpazarı İlkokulu'nda başlamıştır.

Farmasi ürünleri ne kadar doğal?

Farmasi ürünleri bitkisel mi sorusu Farmasi kullanmak isteyenlerin en merak ettiği konulardandır, evet bu ürünler tamamen doğal, bitkisel içerikli ve sağlıklıdır.

Farmasi ürünleri kimyasal içeriyor mu?

Farmasi ürünleri içerisine, insan sağlığını olumsuz etkileyen maddeler katılmamaktadır. Farmasi firmasının en çok dikkat ettiği nokta, kimyasal ve kanserojen içeren maddelerin, üretiminden uzak tutulmasıdır. ... Farmasi ürünleri, iyi imalat uygulamaları sertifikası ille HHP kullanarak üretilmektedir.

Farmasi ürünleri sağlık bakanlığı onaylı mı?

en büyük özelliği, SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI olmasıdır. Farmasi Kozmetik Çalışanlarına Emeklilik ve SGK'lı olma fırsatı veren tek doğrudan satış Firmasıdır.

Emre Tuna Farmasi kaç yaşında?

doğumlu olan Emre Tuna İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Şuan İstanbul'da ikamet etmekte olan Emre Tuna Farmasi kozmetik'de yönetim kurulu üyesidir. Üniversite olarak University of Southern California'da business management okumuştur.

Emre Tuna babası kimdir?

Tabii dedem bir bilim insanıydı üretmek ayrı bir şey bunu kara dönüştürmek ayrı bir yetkinlik. 80'lerin başında, ikinci jenarasyon olan babam Hakan Tuna'nın işe girmesiyle beraber ticari olarak büyük ivme kaydedilmiş. 2004 yılında “Farmasi” markası doğdu, babamın belli bir yere getirdiği şirketi, bir üst basamağa ...

Farmasi ürünleri vegan mı?

Farmasi bilindiği üzere hem kullanıcılarına, hem çevreye hem de hayvanlara, kısacası tüm canlılara ve Dünya'ya saygılı bir firmadır. Farmasi Vegan kriterlerini uygulamakta ve tüm kullanıcıların takdirini toplamaktadır. Farmasi üretmiş olduğu, katalogda satışa sunmuş olduğu tüm ürünler 'Vegan' ürünlerdir.

Cevdet Tunanin kac cocugu var?

Farmasi Kozmetik Kurucusu Ünlü Bilim Adamı Dr. Cevdet Tuna Ailenin 9 çocuğundan (Ailenin 9 çocuğu 11 üniversite bitirmiştir) 7.si olan 1930 yılında ilk öğretim hayatına Edirne'nin Balıkpazarı İlkokulu'nda başlamıştır.

Dr Cevdet Tuna ne zaman doğdu?

Dr. Cevdet Tuna 1923 yılında Edirne'de doğdu. Ailenin 9 çocuğundan (Ailenin 9 çocuğu 11 üniversite bitirmiştir) 7.si olan Dr . Cevdet Tuna, 1930 yılında ilk öğretim hayatına Edirne'nin Balıkpazarı İlkokulu'nda başladı.