Telefonun internet ayarı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Telefonun internet ayarı nasıl yapılır?
  2. Vodafon internet ayarları nasıl yapılır?
  3. Vodafone mobil internet ayarları nasıl yapılır?
  4. Mobil veri ayarları nasıl yapılır?
  5. APN ayarlarına nereden girilir?

Telefonun internet ayarı nasıl yapılır?

Android internet ayarlarını yapmak oldukça basittir. Android telefonlarınızda internet ayarlarını yapmak için sırasıyla Ayarlar>Mobil Ağlar>Erişim Noktası Adları>Ekle adımlarını takip edin ve karşınıza gelen alanda ilgili yerlere aşağıdaki değerleri girin.

Vodafon internet ayarları nasıl yapılır?

İnternet ayarlarınızı almak istediğiniz kanalı seçin:

  1. Online Self Servis.
  2. 7000 Sesli Yanıt Sistemi.
  3. Telefondan 7000#'i tuşlayarak.
  4. SMS ile.

Vodafone mobil internet ayarları nasıl yapılır?

Anroid telefonunuz için internet ayarını yapmak için Ayarlar>Mobil Ağlar>Erişim Noktası Adları>Ekle adımlarını izlemeli ve aşağıdaki değerleri doğru olarak ilgili yerlere doldurmalısınız. Bu ayarları doğru şekilde girdikten sonra kaydererek çıkış yapın. Artık internete erişim sağlayabilirsiniz.

Mobil veri ayarları nasıl yapılır?

İnternet ayarını Android telefonunuz için istiyorsanız cihazınızda Ayarlar > Mobil Ağlar > Erişim Noktası Adları > Yeni APN Ekle sırasını adım adım izlerseniz karşınıza bir bölüm çıkacaktır. Bu bölümdeki boşluklara aşağıdaki değerleri girin. Bu girişleri doğru bir şekilde yaptıktan sonra Kaydet demeniz yeterlidir.

APN ayarlarına nereden girilir?

Menü / Ayarlar / Kablosuz özelliği ve ağlar / Mobil şebekeler kısmından Paket Veri veya diğer adıyla Mobil Veri'yi etkinleştirin. Yine aynı ekranda bulunan Erişim Noktası Adları kısmından “Seçenekler” tuşuna basılır ve “Yeni APN” seçilir. Karşımıza çıkan seçenekler aşağıdaki gibi doldurulmalıdır.