Terazi burcu kadini guzel midir?

İçindekiler:

  1. Terazi burcu kadini guzel midir?
  2. Terazi burcu erkeği aşkını nasıl belli eder?
  3. Terazi burcu erkeği hangi burçla evlenmeli?
  4. Terazi burcu erkeği hangi renkleri sever?
  5. Terazi burcu erkeği nasıl bir kadın ister?
  6. Terazi burcu erkeği yalancı mıdır?
  7. Terazi burcu erkeği aşk acısı çeker mi?
  8. Terazi erkeği neden umursamaz?
  9. Terazi burcu erkeği nasıl soğur?
  10. Terazi burcu erkeği nasıl bir baba olur?
  11. Oğlak burcu nasıl bir baba olur?

Terazi burcu kadini guzel midir?

Terazi burcu kadını; paraya, lükse, kimi zaman iyiliğe değil, de güzelliğe hayrandır. Güzel seviyor demek ki!

Terazi burcu erkeği aşkını nasıl belli eder?

Terazi burcu erkeği sakin yapıdadır. Onu kızdırmak çok zordur. Sevecen karakteri ile girdiği ortama neşe katar. ... Terazi erkekleri için aşkın yolu bakışlardır. Aşık olduğunda bakışlarını kullanarak karşı tarafı etkilemeyi seçer ve çoğu zaman da bunu başarır.

Terazi burcu erkeği hangi burçla evlenmeli?

Terazi burcu erkeğinin anlaştığı burçlar; kova, ikizler ve aslan burcu olarak sıralanabilir. Terazi burcunun erkekleri sosyalleşmeyi, insan arasına girmeyi çok sever. Bu yüzden her zaman kendileri gibi enerjik, hareketli olan ikizler burcu ile çok iyi anlaşmaktadırlar.

Terazi burcu erkeği hangi renkleri sever?

Terazi burcu erkeği sarı, turuncu ve kırmızı gibi sıcak ve açık renkleri çok severler.

Terazi burcu erkeği nasıl bir kadın ister?

Terazi burcu erkekleri oldukça sosyal kişilerdir. Bu nedenle hoşlanacakları kadınlarında sosyal ve bakımlı olmaları gerekir. Terazi burcu erkekleri genellikle bakımlı olan ve giyinmesini bilen kadınlara karşı ilgi gösterirler. Çevresi tarafından ilgi odağı olan kadınları elde etmek gibi bir çabaları bulunmaktadır.

Terazi burcu erkeği yalancı mıdır?

Terazi Burcu erkeği, son derece duygusal olup tüm burçlar arasındaki en romantik erkektir. ... Terazi burcu erkeği, yalan söylemekten ve yalan söyleyen insanlardan asla hoşlanmaz.

Terazi burcu erkeği aşk acısı çeker mi?

Etrafında ona gizliden gizliye aşık olan fazla insan vardır. Onlardan birine şans verebilir. Bu yüzden aslında terazi burcunu aşk acısı yıkmaz ama yalnız kalmak onun en büyük korkusu olur.

Terazi erkeği neden umursamaz?

Bu burcun erkeklerinin en tipik özellikleri aşırı umursamaz olmalarından kaynaklanmaktadır. O kadar umursamaz olurlarki onlar için yer,zaman,mekan farketmez. Bir cümleyle açıklamak gerekirse umurumda mı ki bu dünya diyebilirler.

Terazi burcu erkeği nasıl soğur?

Arkadaşları tarafından çok sevilirler terazi burcu erkekleri sakin bir yapıya sahiptirler, onlar asla kalabalık ortamlardan hoşlanmazlar, kavgayı sevmezler, bırakın kavga etmesini onların yanında yüksek sesle bile tartışmaya dahi girmeyin son derecede soğurlar.

Terazi burcu erkeği nasıl bir baba olur?

Sakin ve adaletli bir babadır. Çocuklarınız da babalarının çekiciliğine kapılacaklar, tartışmalarından nefret edeceklerdir. Terazi erkeği dört gözle çocuğu olmasını beklemez. Ama çocukları olduktan sonra çocuklarına deli gibi düşkün bir baba olacaktır.

Oğlak burcu nasıl bir baba olur?

Oğlak burcu baba O tam bir babadır. Saygı ve itaat bekleyecek, karşılığında fedakar ve dürüst olacaktır. Onlar çocuklarını şımartmazlar gerektiğinde cezalandırmayı bilirler. Çocukların görevlerini yapıp yapmadıklarına dikkat edecektir ama onların faaliyetlerine de izin verecektir.