Mi Community nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Mi Community nedir ne işe yarar?
  2. Share me nedir ne işe yarar?
  3. Share Me APK nedir?
  4. MiDrive nedir?
  5. Mi belge görüntüleyici nedir?

Mi Community nedir ne işe yarar?

Mi Community Xiaomi'nin kullanıcılarını dinlemek, onların kullanıcı deneyimini geliştirmek ve onların için bir iletişim alanı oluşturan birforumdur. ... Bu platform sayesinde, Xiaomi ürünlerini, haberlerini ve dahafazlasını paylaşabilirsiniz, etkileşimde bulunabilirsiniz ve öğrenebilirsiniz.

Share me nedir ne işe yarar?

Yüz milyondan fazla indirmeyle, Xiaomi'nin ShareMe uygulaması (daha önce Mi Drop olarak biliniyordu) Play Store'daki popüler dosya aktarım uygulamalarından biridir. Bu uygulama telefonlar arasında dosya paylaştırmak için Wi-Fi Direct'i kullanır. Bu özellik dizüstü bilgisayarlar ve bilgisayarlar ile uyumludur.

Share Me APK nedir?

ShareMe has simple, clean, and user-friendly transfer files interface. All files are sorted into categories(e.g., Music, Apps, Images) which makes them easy to find and share. No worries if your transfer got interrupted due to a sudden error. You can resume it with a simple tap without starting over.

MiDrive nedir?

MiDrive ülkemizde aktif olmayan bulut depolama servisidir. Yukarıdaki arkadaşın da belirttiği üzere Çin tabanlı bir servis kendisi.

Mi belge görüntüleyici nedir?

Merhaba Değerli Mi Hayranları ! Bu uygulama WPS tarafından desteklenmektedir, Mi Belge Görüntüleyici herhangi bir harici ofis paketi uygulaması olmadan telefonunuzda depolanan herhangi bir belge formatıyla çalışır. Anında önizleme, belgelerle çalışmayı hızlı ve etkili hale getirir.