SMMM yeterlilik sınavı yapılacak mı?

İçindekiler:

  1. SMMM yeterlilik sınavı yapılacak mı?
  2. SMMM Yeterlilik Sınav sorularını kim hazırlıyor?
  3. SMMM Yeterlilik Sınavı Ne Zaman?
  4. 2021 SMMM Yeterlilik Sınavı Ne Zaman Açıklanacak?
  5. SMMM sınav komisyonu ne zaman değişti?
  6. Yeterlilik Sınavı Ne Zaman 2021?
  7. Mali müşavirlik olmak için nereye başvurusu?
  8. Yeterlilik Sınavı Başvurusu Nasıl Yapılır?
  9. Mali müşavirlik yeterlilik sınavı zor mu?
  10. Serbest muhasebeci mali müşavirlik sınav komisyonu kaç kişiden oluşur?

SMMM yeterlilik sınavı yapılacak mı?

1. 2020/1. dönem Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı, 11-12 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılacak ve bu sınava daha önce sınava girme hakkı kesinleşen adaylar katılabilecektir.

SMMM Yeterlilik Sınav sorularını kim hazırlıyor?

SMMM Yeterlilik Sınavı soruları Sınav Komisyon Üyeleri tarafından hazırlanıyor, bunu hepimiz biliyoruz. Komisyon üyeleri alanlarında uzman kişiler.

SMMM Yeterlilik Sınavı Ne Zaman?

2021 yılında gerçekleşecek Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik (SMMM) sınavlarının tarihi yıllık takvimle paylaşılmıştı. Yılın ilk SMMM sınavı nisan ayında yapılmıştı, SMMM 2. Dönem sınavları ise 21-22 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

2021 SMMM Yeterlilik Sınavı Ne Zaman Açıklanacak?

TESMER tarafından düzenlenen SMMM yeterlilik sınav sonuçlarının tarihinde erişime açılması bekleniyor.

SMMM sınav komisyonu ne zaman değişti?

Eğer gerçekten bu sorulardan en verimli şekilde yararlanmayı amaçlıyorsanız şimdi söyleyeceklerime mutlaka dikkat etmelisiniz: Sınav komisyonu 2015/Mart döneminde değişti.

Yeterlilik Sınavı Ne Zaman 2021?

TEKNİK PERSONEL YETERLİLİK SINAVI 2 Ağustos 2021 2-27 Ağustos 2021 18 Eylül 2021 Ankara, Ağrı, İstanbul, İzmir, Konya, Mersin, Samsun 8 MAYIS'TAKİ SINAV, TAM KAPANMA TEDBİRLERİ NEDENİYLE 19 HAZİRAN SINAVIYLA BİRLEŞTİRİLMİŞTİR.

Mali müşavirlik olmak için nereye başvurusu?

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav başvuruları TESMER Otomasyon Sistemi (TEOS) üzerinden online olarak yapılacak. İlk kez sınava katılacak adaylar, TEOS üzerinden ön başvurusunu yaptıktan sonra bu belgenin yazıcı çıktısını, sınav başvuru dosyası ile birlikte bağlı olduğu SMMM Odası Başkanlığına teslim edecek.

Yeterlilik Sınavı Başvurusu Nasıl Yapılır?

1) İlk kez sınava katılacak adaylar başvurularını bağlı bulundukları odaya, ikinci ve sonraki sınav başvurularını https://teos.tesmer.org.tr/ adresine girerek yapacaklardır. 2) İnternet üzerinden sınav başvurusu yapacak adaylar; sınav bedelini yatırdıktan BİR iş günü sonra sınav başvurularını yapabilirler.

Mali müşavirlik yeterlilik sınavı zor mu?

SMMM Yeterlilik Sınavı gerçekten zor mu? Şeklindeki bir soruya tüm meslek mensupları gibi benim de vereceğim cevap kuşkusuz “Evet, zor” olacaktır. ... SMMM Yeterlilik Sınavı Türkiye'de yapılan en zor sınavlardan birisi olarak geçiyor.

Serbest muhasebeci mali müşavirlik sınav komisyonu kaç kişiden oluşur?

Sınav komisyonu biri başkan olmak üzere yedi üyeden oluşur. Sınav komisyonu başkan ve üyeleri; dördü Maliye Bakanlığı vergi denetim elemanları arasından, biri Yükseköğretim Kurulunca önerilecek iki aday arasından, ikisi ise Birlikçe önerilecek dört aday arasından Maliye Bakanı tarafından seçilir.