Sicil no nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Sicil no nasıl öğrenilir?
  2. Adli sicil kaydı çift sorgulama nedir?
  3. Hangi durumlarda sicile işlenir?
  4. Ticaret Sicil Gazetesi Sorgulama Nasıl Yapılır?
  5. Ticaret sicil gazetesine nasıl ulaşırım?

Sicil no nasıl öğrenilir?

SSK sicil numarası en basit şekilde e-devlet üzerinden öğrenilir. E-devlet kapısından SSK sicil numarası sorgulaması yapılmaktadır. Kişi e-devlet şifresi ve TC kimlik numarası ile birlikte e-devlet portalına giriş yapar. Buna göre sayfanın üst kısmında yer alan 4A Sigortalı Tescil Kaydı bölümüne giriş yapılır.

Adli sicil kaydı çift sorgulama nedir?

Adli sicil arşiv kaydının, adli sicil kaydı ile birlikte yer aldığı adli sicil belgesine çift sorgulu adli sicil kaydı denilmektedir. ... Yabancı ülke için sekmesinde işlem yaparken de Arşiv Kaydı içeren seçildiği takdirde arşiv kaydına ilişkin bilgilere de ulaşılmış olur.

Hangi durumlarda sicile işlenir?

Adli sicil kaydı, kişilerin Türkiye Cumhuriyet nezdinde tutulan suç kaydı olarak açıklanır. Adli sicilde, kesinleşmiş ceza ve güvenlik tedbirlerinin, mahkumiyet bilgileri bulunur. Bu kararlar Türk mahkemeleri veya ülkemiz tarafından tanınan ülke mahkemeleri tarafından olabilir.

Ticaret Sicil Gazetesi Sorgulama Nasıl Yapılır?

Cevap: Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Müdürlüğümüzün internet sayfası olan www.ticaretsicil.gov.tr adresimizde yer alan “Ücretsiz Gazete Sorgu” bölümüne (http://www.ticaretsicil.gov.tr/giris.php) giriş yaparak ilanınızın Gazetede yayımlanıp yayımlanmadığı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ticaret sicil gazetesine nasıl ulaşırım?

Türkiye Ticaret Sicil Gazetelerinin internet üzerinden görüntülenmesi için; www.tobb.org.tr sayfasına girilir, açılan pencerenin sağ tarafında yer alan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi başlığına tıklanarak, Ücretsiz Gazete Sorgu bölümünden üye olunması gerekmektedir.