Konya yeni YHT Garı açıldı mı?

İçindekiler:

  1. Konya yeni YHT Garı açıldı mı?
  2. Konyaya hizli tren var mi?
  3. Bölgesel tren seferleri ne zaman başlayacak?
  4. Konya yeni hızlı tren garı ne zaman açılacak?
  5. Konya Ereğli hızlı tren ne zaman açılacak?
  6. Adana Konya hızlı tren var mı?
  7. Konya Ereğli arası tren kaç saat?

Konya yeni YHT Garı açıldı mı?

Konya'nın yeni YHT garı 2 Ekim 2020'de hizmete açıldı. ... Yapımı devam eden Konya metrosu ve yapımı planlanan Konyaray banliyö treni Selçuklu garı ile bağlantılı olacak.

Konyaya hizli tren var mi?

İstanbul - Konya arasını en hızlı, en güvenli ve en konforlu şekilde gitmenin yolu (YHT) Yüksek Hızlı Trenden geçiyor. Otobüs ile yaklaşık 11 saat süren İstanbul-Konya arası yolculuk, Yüksek Hızlı Tren İle sadece 4 saat 15 dakika.

Bölgesel tren seferleri ne zaman başlayacak?

Yakın – Orta mesafedeki şehirler arasında korona salgını nedeniyle ara verilen bölgesel tren seferleri 20 Mart tarihinden itibaren hizmet vermeye başlıyor. Yolcu talebinin yoğun olduğu Ankara-İstanbul arasında YHT sefer sayısı da 22 Mart'tan itibaren 10'a çıkıyor.

Konya yeni hızlı tren garı ne zaman açılacak?

Selçuklu Yüksek Hızlı Tren Garı ya da Konya Yüksek Hızlı Tren Garı, Konya'nın Selçuklu ilçesinde yer alan Polatlı - Konya YHD hattı üzerinde yer alan bir tren istasyonudur. 2 Ekim 2020'de hizmete giren istasyon, Ankara - Konya YHT ve İstanbul - Konya YHT Yüksek Hızlı Tren hatlarına hizmet vermektedir.

Konya Ereğli hızlı tren ne zaman açılacak?

Konya Ereğli - Ulukışla hızlı tren hattı 2022'de tamamlanıyor.

Adana Konya hızlı tren var mı?

Toros Ekspresi her gün düzenli olarak Konya-Adana-Konya arasında sefer düzenleyen TCDD Taşımacılık ana hat trenlerinden biridir. Toros Ekspresi 2+1 pulman koltuklardan oluşmaktadır.

Konya Ereğli arası tren kaç saat?

Ereğli Konya Arası Trenle Yaklaşık 2,5 Saat sürmektedir.