Listerin ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Listerin ne işe yarar?
  2. Listerin nedir nasıl kullanılır?
  3. Listerin ne zaman kullanılır?
  4. Listerine ağız kokusu giderir mi?
  5. Listerine Cool Mint hafif tat nasıl kullanılır?
  6. Hangi Listerin?
  7. Ağız gargarası ne zaman kullanılır?
  8. Listerine içinde alkol var mı?
  9. Listerine Cool Mint içinde alkol var mı?
  10. Listerine hangi ülke?
  11. Ağız kokusuna hangi Listerine?

Listerin ne işe yarar?

Listerine®, diş çürükleri, diş eti hastalıkları ve ağız kokusunun başlıca nedeni olan bakteri plağı ile savaşarak etkin koruma sağlar. Düzenli olarak sabah akşam Listerine® kullanıldığında 7 günün sonunda dişlerin çok daha temiz ve pürüzsüz olduğu farkedilir.

Listerin nedir nasıl kullanılır?

LISTERINE® COOL MINT ürününü nasıl kullanmalısınız?
  1. Sabah ve akşam günde iki kez, dişlerinizi fırçaladıktan sonra kullanınız.
  2. 20 ml'yi (5 ml'lik 4 tatlı kaşığı) bir bardağa dökünüz.
  3. 30 saniye süreyle dişlerinizi ve diş etlerinizi çalkalayınız ve tükürünüz.

Listerin ne zaman kullanılır?

→ Komple ağız hijyeni için LISTERINE® günlük kullanıma yönelik ağız bakım ürününü sabah ve akşamları günde iki kez dişlerinizi fırçaladıktan sonra kullanın.

Listerine ağız kokusu giderir mi?

Günlük bakımınızın bir parçası olarak, LISTERINE® FRESHBURST gibi bir ağız bakım ürünü kullanma, diş fırçasının erişemediği yerlere bile ulaşarak, komple ağız hijyeni sağlar. Tükürük, ağızdaki kötü kokuların giderilmesine yardımcı olur.

Listerine Cool Mint hafif tat nasıl kullanılır?

* Sabah ve akşam günde iki kez, dişlerinizi fırçaladıktan sonra kullanınız. * 20 ml'yi ( 5 ml'lik 4 tatlı kaşığı) bir bardağa dökünüz. * 6-12 yaş arası çocuklar için 10ml kullanınız. * 30 saniye süreyle dişlerinizi ve diş etlerinizi çalkalayınız ve tükürünüz.

Hangi Listerin?

En İyi Listerine Hangisi?
  • Listerine Çeşitleri.
  • Listerine Advanced White.
  • Listerine Total Care.
  • Listerine Zero.
  • Listerine Hassasiyet için Geliştirilmiş Koruma.
  • Listerine Teeth and Gum Defence.
  • Listerine Total Care Zero.
  • Listerine Cool Mint.
Daha fazla öğe...

Ağız gargarası ne zaman kullanılır?

Diş hekiminin tavsiye sonucunda, sabah akşam bir kapak 30 saniye boyunca ağız içerisinde gargara yapılmalıdır. Ardından yutulmadan tükürülmeli ve yarım saat boyunca su dahil hiç bir içecek ve yiyecek tüketilmemelidir.

Listerine içinde alkol var mı?

Alkol içermeyen LISTERINE® ZERO™ diğer LISTERINE® ürünlerine göre daha hafif bir tada sahiptir. Günde iki kez diş fırçalamaya ek olarak kullanıldığında LISTERINE® ZERO™, LISTERINE® etkinliğini daha hafif bir tatla sunar. * Daha hafif bir tattadır. * İçerdiği florür sayesinde diş minesini güçlendirmeye yardımcı olur.

Listerine Cool Mint içinde alkol var mı?

Alkol içermeyen LISTERINE® ZERO™ diğer LISTERINE® ürünlerine göre daha hafif bir tada sahiptir. Günde iki kez diş fırçalamaya ek olarak kullanıldığında LISTERINE® ZERO™, LISTERINE® etkinliğini daha hafif bir tatla sunar. * Daha hafif bir tattadır. * İçerdiği florür sayesinde diş minesini güçlendirmeye yardımcı olur.

Listerine hangi ülke?

Listerine, 1860 yılında Sir Joseph Lister tarafından kuruldu. Günümüzde ürünün sahibi Amerikan merkezli Johnson & Johnson şirketidir.

Ağız kokusuna hangi Listerine?

Kötü ağız kokusunu engellemenin iyi bir yolu, günlük bakımın bir parçası olarak dişlerinizi fırçaladıktan sonra LISTERINE® FRESH BURST gibi bir ağız bakım ürünü kullanmaktır. Böylece, kötü ağız kokusunun sebeplerine karşı sürekli koruma sağlanır.