Vodafone fırsatlar dünyası nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone fırsatlar dünyası nedir?
  2. Yemeksepeti Vodafone indirim kodu nasıl alınır?
  3. Vodafone'un kampanyaları nelerdir?
  4. Bananevar 4455 nedir?
  5. VFTR Co bana ne var?
  6. Vodafone Yükle Kazan Nasıl Yapılır?

Vodafone fırsatlar dünyası nedir?

Kullanıcılar uygulamanın Fırsatlar Dünyası menüsünden çeşitli markaların kendisine sunduğu fırsatları görüntüleyebilecek. Fırsatlar Dünyası sayfasında oyun, alışveriş, servis, seyahat, eğlence, hediye, beyaz eşya, yeme-içme, sağlık-spor, eğitim olmak üzere 8 farklı kategoride 69 markanın avantajlı teklifleri sunuluyor.

Yemeksepeti Vodafone indirim kodu nasıl alınır?

Vodafone FreeZone Yemeksepeti Kampanyası Kullanıcılar kampanyadan yararlanmak için Vodafone Yanımda uygulamasında yer alan Yemeksepeti kampanya detay sayfasında bulunan “Fırsatı Kullan” tuşuna basarak kampanya şifrelerini alabileceklerdir.

Vodafone'un kampanyaları nelerdir?

  • Vodafone Mobil Ödeme ile ilk harcamanızda 20 TL'ye varan indirim kazanın!
  • Vodafone Mobil Ödeme ile Exxen Spor üyeliğinizi başlatın, ilk ay P indirim kazanın!
  • Online'a özel Blu TV üyeliği hediyesi!
  • Arkadaşını Vodafone'a davet et! ...
  • İş ararken aradığın destek Vodafone Bu İşte Birlikteyiz Platformu'nda!
Daha fazla öğe...

Bananevar 4455 nedir?

Faturasız abonelerimiz 3 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında TL yükledikce veya harcadıkça dakika, internet, Boyner ve Yemeksepeti hediye çeki kazanma fırsatı yakalıyor! ... BANANEVAR yazıp 4455'e ücretsiz SMS gönderen ya da Vodafone Yanımda uygulamasından BANANEVAR sekmesine giren tüm abonelerimiz kampanyaya katılabilirler.

VFTR Co bana ne var?

Yanımda Uygulamasını indirdikten sonra BANA NE VAR kısmına giriş yapıp çarkı çevirmeniz yeterli. Eğer akıllı telefon sahibi değilseniz yada Yanımda uygulaması telefonunuza yüklü değilse Telefonunuzda BANANEVAR yazıp 5065 mesaj atmanız yeterli hattınıza tanımlı olan hediye SMS olarak size bildirilecektir.

Vodafone Yükle Kazan Nasıl Yapılır?

Vodafone geleneksel yükle kazan kampanyasına Vodafone faturasız tüm aboneler katılabilir. Vodafone faturasız hat sahipleri hattına yükleme yapmadan önce yanımda uygulamasına giriş yaparak yükleme hedeflerini gördükten sonra yükleme yaptıklarında hediye kazanırlar.