SMMM yeterlilik sınavı sonucuna itiraz nasıl yapılıyor?

İçindekiler:

  1. SMMM yeterlilik sınavı sonucuna itiraz nasıl yapılıyor?
  2. SMMM Yeterlilik sınav başvurusu nasıl yapılır?
  3. Mali müşavirlik başvuruları ne zaman?
  4. Rapor stajdan sayılır mı?
  5. SMMM Staja Giriş Sınavı 2021 ne zaman?

SMMM yeterlilik sınavı sonucuna itiraz nasıl yapılıyor?

Sınav Yönetmeliği uyarınca, sınava katılanlar, sınav sonuçlarına, itiraz edebilirler. İtirazlar, sonuçların açıklanma tarihinden itibaren 15 gün içerisinde https://ssi.tesmer.org.tr üzerinden yapılabilir.

SMMM Yeterlilik sınav başvurusu nasıl yapılır?

1) İlk kez sınava katılacak adaylar başvurularını bağlı bulundukları odaya, ikinci ve sonraki sınav başvurularını https://teos.tesmer.org.tr/ adresine girerek yapacaklardır. 2) İnternet üzerinden sınav başvurusu yapacak adaylar; sınav bedelini yatırdıktan BİR iş günü sonra sınav başvurularını yapabilirler.

Mali müşavirlik başvuruları ne zaman?

Sınava ilk kez katılacaklar için başvuru tarihleri, 23 Ağustos-15 Eylül, tekrar katılacaklar için 27 Eylül-25 Ekim olarak belirlendi. İlk kez sınav başvurusunda bulunacak adayların, 15 Eylül itibarıyla stajlarını, stajdan sayılan hizmetlerini ya da kurslarını fiilen tamamlamış olmaları gerekiyor.

Rapor stajdan sayılır mı?

3.Staj yaparken raporlu olduğum günleri nasıl tamamlarım? ... Staj süresi içinde alınan rapor gün sayısı staj sonuna eklenir, ancak bu süre toplam sürenin yarısını geçemez. Rapor süresi 15 gün ve daha fazla olan öğrencilerin stajları iptal edilecektir.

SMMM Staja Giriş Sınavı 2021 ne zaman?

Staja Giriş Sınavı (3. Dönem) 2 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşecek. 2021 Eylül Dönemi staja başlama ön başvuruları, TESMER Otomasyon Sistemi (TEOS) üzerinden online olarak yapılacaktır.