iPhone 8 de portre modu var mı?

İçindekiler:

  1. iPhone 8 de portre modu var mı?
  2. iPhone 8 Plus sağlam mı?
  3. iPhone 8 dayanıklı mı?
  4. iPhone 8 arka kamera kaç?
  5. iPhone 8 batarya kaç TL?

iPhone 8 de portre modu var mı?

iPhone X ve sonraki modelleri ile iPhone 8 Plus'ta, Portre modunda çektiğiniz görüntülere stüdyo kalitesinde aydınlatma efektleri uygulamak için Portre Işığı özelliğini kullanabilirsiniz.

iPhone 8 Plus sağlam mı?

Her iki akıllı telefon, geçen yılki iPhone 7 ve 7 Plus'a kıyasla çok sayıda geliştirilmiş özellik taşıyor. ... Apple'a göre, iPhone 8 ve 8 Plus akıllı telefonlar en dayanıklı cama sahip. Çizik testi sırasında, iPhone 8'in ekranı, Mohs Sertlik Ölçeğine göre 7. seviye üzerinde çizikler gerçekleşti.

iPhone 8 dayanıklı mı?

Ürünleri bir kova suyun içinde 28 dakika bekleten site yetkilileri, 28 dakika dolunca cihazları sudan çıkardı ve çalışıp çalışmadıklarını kontrol etti. ... Bu üç iPhone modeli de suya ve toza karşı IP67 dayanıklılık sertifikasına sahip. Yani bunun anlamı, ürünlerin 1 metre derinlikte yarım saate kadar dayanabildiği.

iPhone 8 arka kamera kaç?

Kameralar en önemli kısım. iPhone 8'in arkasında 12 megapiksel çözünürlüklü tek bir kamera bulunuyor. iPhone 8 Plus'ta ise arka kamera sayısı ikiye çıkıyor.

iPhone 8 batarya kaç TL?

iPhone pil değiştirme fiyatlandırması - Türkiye
iPhone modeliGaranti kapsamındaGaranti kapsamı dışında
iPhone SE (2. nesil), iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, diğer tüm uygun modeller0 TL399 TL
1 satır daha