Chrome son sürüm nedir?

İçindekiler:

  1. Chrome son sürüm nedir?
  2. Android Studio Güncelleme Nasıl Yapılır?
  3. Samsung yazılım güncelleme bilgisayardan nasıl yapılır?
  4. Samsung Smart Switch yazılım güncelleme nasıl yapılır?
  5. General Mobile Yazılım Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Chrome son sürüm nedir?

Firefox, Opera ve Safari arasında eklenti ve kullanım kolaylığı ile ön plana çıkan Chrome, aldığı son güncellemeyle sürüm 66.

Android Studio Güncelleme Nasıl Yapılır?

Nasıl güncelleyebilirim arkadaşlar? https://developer.android.com/studio linlindeki butona tıklayarak indirin. İnen dosyayı çalışmak istediğiniz dizine çıkartın. Dizinin içersindeki /android-studio/bin/studio.sh dosyayı çalıştırın.

Samsung yazılım güncelleme bilgisayardan nasıl yapılır?

Program açıkken, telefonunuzu veya tabletinizi usb bağlantı kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın. not: Bilgisayarın internete bağlı olduğundan emin olun. Smart Switch programı cihazı tanıyacaktır ve cihazla ilgili bir güncelleme varsa ekranda Güncelle seçeneği belirecektir.

Samsung Smart Switch yazılım güncelleme nasıl yapılır?

Eğer Smart Switch'in Samsung herhangi bir güncelleme yayınladığında telefona yüklemek üzere otomatik olarak indirmesini isterseniz, 'Daha Fazla'ya tıkladıktan sonra 'Tercihler'e tıklayabilir, Yazılım Güncellemesi sekmesinden 'En Son İndirme Öncesi Yazılım' seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

General Mobile Yazılım Güncellemesi Nasıl Yapılır?

General Mobile 4G (Android One) modelinde yazılım güncellemesini yapabilmek için Menü> Ayarlar> Telefon hakkında> Sistem güncellemeleri yörüngesini izlemelisiniz. İşlem için aynı zamanda telefonunuza entegre gelen GM Asistan uygulamasının Self Servis bölümünü de kullanabilirsiniz.