Genç Turkcell ne kadar?

İçindekiler:

  1. Genç Turkcell ne kadar?
  2. Turkcell GNÇ nedir?
  3. GNÇ ye kayıt olmak ücretli mi?
  4. Genç Turkcelli nasıl olunur 2020?
  5. GNÇ şifresi nasıl alınır?
  6. Vodafone FreeZone yaş sınırı kaç?
  7. Hat almak icin kac yasinda olmak lazim?

Genç Turkcell ne kadar?

12.02.2021 tarihi itibariyle yeni gelen aboneler için fiyat 95 TL olarak uygulanmaya devam edecektir.12.02.2021 öncesi ilgili paketin Yıllık Abonelik Kampanyasına gelen aboneler için fiyat 96,81 TL olarak güncellenmiştir.

Turkcell GNÇ nedir?

GNÇ uygulaması 26 yaş altı gençlere fayda ve fırsatlar sunarak iletişim ve tanıtım yapılan bir dijital platformdur. Detaylı bilgi almak ve uygulamayı indirmek için www.turkcell.com.tr/gnctrkcll adresini ziyaret ediniz. ... Uygulama içerisinde belirlenen ve telefon numarasına tanımlanan kampanya günleri değiştirilemez.

GNÇ ye kayıt olmak ücretli mi?

GNÇ Çatlat Başvuru SMS'i Ücretli Mi Turkcell GNÇ çatlat internet kampanyasına katılım ücretsizdir. Anacak Yumurtayı çatlatan herkese 1 saatlik internet hediye verilmektedir. Gelen SMS 1 tl karşılığından onay verilirse 24 saat geçerli 1 GB bedava internet kazanırsın.

Genç Turkcelli nasıl olunur 2020?

Genç Turkcelli olma şartı öncelikle 25 yaş ve altı kişilerin yaralandığı bir platformdur. Eğer 25 yaşından büyük iseniz ve sizin 25 yaş altında bir çocuğunuz var ise genç Turkcelli olabilirisiniz. 25 yaş altı bir çocuğunuz ya da herhangi bir tanıdığınız var ise onun üzerinden genç Turkcelli olma şansınız bulunmaktadır.

GNÇ şifresi nasıl alınır?

Şifre almak için "SIFRE" yazıp 2222'ye yollayabilirsiniz.

Vodafone FreeZone yaş sınırı kaç?

Vodafone FreeZone, tarife, paket, kampanyaya bağlı olmayan, Vodafone'un 25 yaş ve altı müşterilerine sunduğu gençlik kulübüdür.

Hat almak icin kac yasinda olmak lazim?

Adınıza bir adet Turkcell hattı aldıysanız ve ikinci bir hat istiyorsanız yine aynı adımları izlemeniz gerekir. Bu işlemle birlikte 18 yaşında bile olmasanız hattın yasal sahibi siz olursunuz. Faturasız bir hat alıp faturalıya çevirmek isterseniz yine veli izni gerekli olacaktır.