Kordexa ne için?

İçindekiler:

  1. Kordexa ne için?
  2. Kordexa 4 mg hangi hastalıklarda kullanılır?
  3. Kordexa ne zaman alınır?
  4. Cem Koçak Kimdir?
  5. Abdi Ibrahim sahibi kim?
  6. Kordexa 4 mg ne kadar süre kullanılır?
  7. Kordexa ilaç ne için kullanılır?

Kordexa ne için?

KORDEXA nedir ve ne için kullanılır? KORDEXA, kortikosteroid grubuna dahil bir ilaç olan deksametazon içeren tablettir. Her bir tableti 0.5 mg deksametazon içeren 20 tabletlik ambalajlarda piyasaya sunulmuştur. Deksametazon, vücutta iltihap ile ilgili çeşitli hastalıkların tedavisinde etkilidir.

Kordexa 4 mg hangi hastalıklarda kullanılır?

Her bir tableti 4 mg deksametazon içeren 20 tabletlik ambalajlarda piyasaya sunulmuştur. Alerjik durumlar (aşırı duyarlılık reaksiyonları, daimi ya da geçici alerjik nezle vb.) Cilt hastalıkları (yaygın cilt hastalıklarının erken tedavisinde) • Hormonal hastalıklar (primer ve sekonder adrenokortikal yetmezlikler vb.)

Kordexa ne zaman alınır?

Premedikasyon için KORDEXA 8-20 mg/gün olarak 1-3 gün süresince kullanılır. Uygulama şekli: KORDEXA tercihen kahvaltıdan sonra tok karnına, bir miktar suyla birlikte çiğnenmeden yutulmalıdır.

Cem Koçak Kimdir?

Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan Cem Koçak, 2012 yılında Avrupa Lisans Öğrenci bursu ile sağlık branşında Türkiye'den ilk kabul olan öğrenci olarak dünyanın en iyi ilk 500 üniversiteleri arasındaki yerini yıllarca koruyan University of Łódź'da bir yıl boyunca Tıp eğitim hazırlığı ve dil eğitimi aldı.

Abdi Ibrahim sahibi kim?

Abdi İbrahim, uluslararası hizmet veren Türkiye merkezli bir ilaç firmasıdır. ... kurulmuş oldu. 1919 yılında bu fabrikada, "kuvvet şurubu" (Şaraplı Kınakına Hülasası), Müshil-i Nadir (Abdi İbrahim Müshil Şekeri), Bromo-Valerin Nadir (Valerobrom Le Grand Benzeri) gibi "ilaç"lar üretilmeye başlandı.

Kordexa 4 mg ne kadar süre kullanılır?

Kemoterapi kaynaklı kusma tedavisi ve profilaksisinde, planlanan kemoterapi öncesindeki günde, 8 mg KORDEXA verilir. Terapi başlangıcında 8-16 mg i.v. (deksametazon - ampul) uygulanır. Daha sonra KORDEXA 16-24 mg/gün, toplam 2 gün daha uygulanır.

Kordexa ilaç ne için kullanılır?

KORDEXA, kortikosteroid grubuna dahil bir ilaç olan deksametazon içeren tablettir. Her bir tableti 0.5 mg deksametazon içeren 20 tabletlik ambalajlarda piyasaya sunulmuştur. Deksametazon, vücutta iltihap ile ilgili çeşitli hastalıkların tedavisinde etkilidir.