Anlık mesajlaşma uygulamaları nedir?

İçindekiler:

  1. Anlık mesajlaşma uygulamaları nedir?
  2. Anlık mesajlaşma sınırsız 1 GB bonus nasıl kullanılır?
  3. Anlık mesajlaşma nasıl kullanılır?
  4. Dedi mesajlaşma kime ait?
  5. Wıfı Bonus Free 1GB ne demek?

Anlık mesajlaşma uygulamaları nedir?

Anlık mesajlaşma, bir yazılım sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı olarak sohbet etmeye olanak sağlar. Anlık mesajlaşma yazılımlarında iki kullanıcı arasındaki gecikme oldukça azdır. Yazılımın özelliğine bağlı olarak görüntülü ve sesli görüşme imkanları da olabilir.

Anlık mesajlaşma sınırsız 1 GB bonus nasıl kullanılır?

Hem yurtiçinde hem yurtdışında doyasıya ücretsiz mesajlaşmak için UCRETSİZ yaz 5555'e gönder. Yurt içinde 1GB, yurtdışında aylık 20 MB'a kadar Whatsapp, Bip ve Wirofon internet kullanımlarını kapsar.

Anlık mesajlaşma nasıl kullanılır?

Kampanyadan faydalanmak için önce Selfy'e üye olmalısın. “Ben çoktan Selfy'liyim!” diyorsan, faturalı veya faturasız hattından ANLIK MESAJLASMA yazıp 4545'e SMS gönder. Talebin değerlendirilsin ve seni en kısa sürede SMS ile bilgilendirelim.

Dedi mesajlaşma kime ait?

Dedi ile arkadaşlarınızla, ailenizle, sevdiklerinizle mesajlaşabilir, sesli ve görüntülü arama gerçekleştirebilirsiniz. DEDİ KİMİN, SAHİBİ KİM? Dedi uygulaması Türkiye merkezli bir uygulamadır. Dedi, Bilgi Teknolojileri ve İnternet Güvenliği Derneği (BTİDER) tarafından geliştirilmiş yerli bir uygulamadır.

Wıfı Bonus Free 1GB ne demek?

Bu kampanyadan faydalanabilmek için ise Türk telekom'un resmi sayfasından ya da mobil uygulamasından kredi kartı ya da banka kartı kullanarak 30 TL üzeri yüklemeler için 7 gün geçerli 1 GB 30 TL altı yüklemeler içinde 1 gün geçerli yani 24 saat süreli 1 GB internet kazanabilirsiniz.