Kabataş vapuru nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Kabataş vapuru nereden kalkıyor?
  2. Kabataş Kadıkoy vapuru var mı?
  3. Kadıköy Eminönü vapur kaç TL?
  4. Üsküdar'dan Beşiktaş'a vapur var mı?
  5. Üsküdar Beşiktaş Vapur kaç dakikada bir kalkıyor?

Kabataş vapuru nereden kalkıyor?

Kabataş vapur iskelesi tam 2 yıl boyunca kapalı kalacak. Peki Kabataş İskelesi nereye taşındı dedğinizi duyar gibiyiz. Kabataş'tan kalkan vapurlara artık Beşiktaş, Eminönü ve Yenikapı iskelelerinden ulaşabileceksiniz.

Kabataş Kadıkoy vapuru var mı?

Kabataş'tan kalkan Dentur'a ait vapurlarla Kadıköy'e ulaşım sağlanmaktadır. Kadıköy'den kalkan vapurlarla Kabataş'a ulaşabilirsiniz. Bu vapurlarla Anadolu Yakası ilçesi Kadıköy'den doğrudan Avrupa Yakası'nda yer alan Kabataş'a deniz ulaşım aracı sayesinde gidebilirsiniz.

Kadıköy Eminönü vapur kaç TL?

Şehir Hatları Kadıköy – Karaköy – Eminönü vapur hattı için tam bilet, İstanbulkart ile 4 TL'dir. Öğrenci bileti 1.70 TL, indirimli bilet ise 2.50 TL'dir.

Üsküdar'dan Beşiktaş'a vapur var mı?

ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ (Dentur Avrasya) ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ vapur hattının ilk durağı Beşiktaş (Dentur) olup son durağı Üsküdar (Dentur) durağıdır. ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ (Beşiktaş (Dentur)‎→Üsküdar (Dentur)), her gün çalışıyor.

Üsküdar Beşiktaş Vapur kaç dakikada bir kalkıyor?

ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ vapur hattının ilk durağı Üsküdar (Dentur) olup son durağı Beşiktaş (Dentur) durağıdır. ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ (Üsküdar (Dentur)‎→Beşiktaş (Dentur)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: ÜSKÜDAR - BEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 10 dakika.