Yedikule Hayvan Barınağı kimin?

İçindekiler:

  1. Yedikule Hayvan Barınağı kimin?
  2. Belediyeler kısırlaştırma yapıyor mu?
  3. Sokak bulunan kedileri nereye bırakabilirim?
  4. Belediye veterinerleri kısırlaştırma yapıyor mu?
  5. Belediye veterinerleri hafta sonu açık mı?

Yedikule Hayvan Barınağı kimin?

Yedikule Hayvan Barınağı aradığımız yerlerden biriydi. Bu barınağın kuruluş hikayesi ilgimizi çekince, kurucu Meral Olcay ile özel bir röportaj gerçekleştirdik. Tabii, Olcay bize barınakların ihtiyaçlarını da anlattı.

Belediyeler kısırlaştırma yapıyor mu?

Evet. Randevu alınarak, Geçici Hayvan Bakımevlerimize getirdiğiniz sokak hayvanları için kısırlaştırma hizmeti verilmektedir. İlçe Belediyenizde Geçici Hayvan Bakımevi var ise aynı hizmeti ücretsiz olarak oradan da alabilirsiniz.

Sokak bulunan kedileri nereye bırakabilirim?

Evet. Alo 153 Beyaz Masa'yı arayarak; olay yerinin adresini ve hayvanın yanında bulunan kişinin iletişim bilgilerini verdiğiniz takdirde, 7 gün 24 saat nöbetçi ekibimizle, yaralı ve tedaviye muhtaç sokak hayvanları alınmakta ve sonrasında tedavileri yapılmaktadır.

Belediye veterinerleri kısırlaştırma yapıyor mu?

Randevu alınarak, Geçici Hayvan Bakımevlerimize getirdiğiniz sokak hayvanları için kısırlaştırma hizmeti verilmektedir. İlçe Belediyenizde Geçici Hayvan Bakımevi var ise aynı hizmeti ücretsiz olarak oradan da alabilirsiniz.

Belediye veterinerleri hafta sonu açık mı?

VETERİNERLER HAFTA SONU AÇIK MI? Veterinerler, hayvan hastaneleri ve veteriner kliniklerinde çalışanlar hafta sonu yasaklarından muaf sayılan kişi ve yerler arasındadır. Dolayısıyla hafta sonu yasaklarında veterinerler hizmet vermektedir.