Soğutucu sprey nerelerde kullanilir?

İçindekiler:

  1. Soğutucu sprey nerelerde kullanilir?
  2. Soğutucu sprey ne?
  3. Ice sprey ne için kullanılır?
  4. Clorethyl soğutucu sprey ne işe yarar?
  5. Etil klorür nerelerde kullanılır?
  6. Clorethyl soğutucu sprey nasıl kullanılır?
  7. Etil klorür nedir?
  8. Soğutucu sprey lazer epilasyonda kullanılır mı?
  9. Soğutucu nasıl çekilir?
  10. Soğutucu sprey lazerde nasıl kullanılır?

Soğutucu sprey nerelerde kullanilir?

Soğutucu spreyler öncelikle akut travmatik durumlarda kullanılmaktadır. Özellikle sportif aktiviteler sırasında oluşan burkulma, çarpma, ezilme ve benzeri durumlarda son derece yaygın olarak kullanılmaktadır.

Soğutucu sprey ne?

Soğutucu spreyler yüksek basınç ile sıvılaştırılmış gazlardan imal edilen ve uygulandığı vücut bölümünde cilt ısısını hızla düşürerek etkili olan medikal tedavi ajanlarıdır. Tüp içinde sıvılaştırılmış gaz sıkıldığı bölgede cilt üzerine sıvı şekilde yayılır.

Ice sprey ne için kullanılır?

ZZ_PIC SOĞUTUCU SPREY ICE 150 ML (46445) Spor hekimliği, genel spor yaralanmaları, eklem burkulmaları, topik olarak yüzeyin soğutulması gereken durumlarda kullanılır. Birkaç saniye süre ile 20- 30 cm mesafeden valfe basılı tutarak püskürtülür. Uygulanan bölgede beyaz bir film tabakası oluşur.

Clorethyl soğutucu sprey ne işe yarar?

Özellikle sportif aktiviteler sırasında oluşan burkulma, çarpma, ezilme ve benzeri durumlarda son derece yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca küçük cerrahi girişimlerde ve enjeksiyonlar öncesi yüzeysel anestezi sağlamak içinde sıkça kullanılmaktadırlar.

Etil klorür nerelerde kullanılır?

Kullanım alanları Etil klorür, ucuz bir etilleme ajanıdır. Diğer organoklorür bileşikleri gibi bir zamanlar soğutucu, anestezik, aerosol gazı olarak kullanılmıştır. Deriyle temasında yarattığı serinlik hissiyatından dolayı lokal anestezik olarak kullanılır.

Clorethyl soğutucu sprey nasıl kullanılır?

CLORETHYL soğutucu sprey travmadan etkilenen bölgeye yada yüzeysel anestezi istenen vücut bölümüne yaklaşık 5-10 cm uzaktan sıkılarak kullanılır. Sıkılan vücut bölümünde diğer soğutucu spreylerde olduğu gibi soğuk yanığı yapmaz bu sebepten rakiplerine göre daha güvenlidir.

Etil klorür nedir?

Etil klorür, ucuz bir etilleme ajanıdır. Diğer organoklorür bileşikleri gibi bir zamanlar soğutucu, anestezik, aerosol gazı olarak kullanılmıştır. Deriyle temasında yarattığı serinlik hissiyatından dolayı lokal anestezik olarak kullanılır.

Soğutucu sprey lazer epilasyonda kullanılır mı?

Evde epilasyon yapacak bayanların kullanması gereken soğutucu sprey Chloraethyl. ... Bu nedenle uyuşturucu spreyler evde yapılacak ( klasik bir ağda yöntemi ile) epilasyon esnasında ağrıyı ve acıyı minimize ederek daha kolay ve rahat sonuç almamızı sağlayacaktır.

Soğutucu nasıl çekilir?

Öncelikle, CoolVino'nun haznesini suyla doldurun. Coolvino'yu buzluğa koyup 2 saat kadar bekletin (İçerisindeki su donana kadar). Su yerine bu kısma direkt olarak buz da yerleştirebilirsiniz. Coolvino'nun üst kısmına kutunun içinden çıkan bardağı yerleştirin ve içime hazır!

Soğutucu sprey lazerde nasıl kullanılır?

Soğutucu Sprey Chloraethyl 150 ml Satın Al Chloraethyl soğutucu sprey travmadan etkilenen bölgeye yada yüzeysel anestezi istenen vücut bölümüne 1 Dakika sallandıktan sonra yaklaşık 20-30 cm uzaktan 5 saniye aralıklarla sıkılarak kullanılır.