Antalyada Otobüs seferleri kacta basliyor?

İçindekiler:

  1. Antalyada Otobüs seferleri kacta basliyor?
  2. Antalyada dolmuş var mı?
  3. VF66 nereden geciyor?
  4. Antalyada otobüslerde HES kodu zorunlu mu?
  5. Antalya şehir içi otobüs kaçta bitiyor?
  6. Teomanpaşa hangi Otobüs gider?
  7. Duden Selalesine otobusle nasil gidilir?
  8. Antalya Bayramda ulaşım ücretsiz mi?

Antalyada Otobüs seferleri kacta basliyor?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında çalışması zorunlu olan vatandaşlar için 31 hattı sefere koydu. Cumartesi kısıtlama gününde 84, Pazar günü ise 57 olmak üzere hafta sonu toplam 141 otobüs 31 hat üzerinde saat 06.00-22.00 arası vatandaşa hizmet verecek.

Antalyada dolmuş var mı?

Antalya'nın Dolmuşları - Antalya Toplu Ulaşım. Antalya'da dolmuşlar yıllar önce kaldırılmış olmalarına rağmen araçlarını büyütmeyen 20 civarı dolmuşçu esnafı bulunuyor. Bu dolmuşlar ara sıra Antalya caddelerinde karşımıza çıkıyor. Dolmuşların bir özelliği ise engelli kullanımına uygun olması ve klimalı olmaları.

VF66 nereden geciyor?

VF66 otobüs Hattının Güzergah, Saat ve Durak Bilgileri VF66 otobüs hattı (Adliye), 13008 - Varsak Altıayak Depolama konumundan başlayıp 14050 - Adliye konumuna gidene kadar 50 duraktan geçiyor.

Antalyada otobüslerde HES kodu zorunlu mu?

Antalya'da, toplu taşıma araçlarında HES kodlu biniş uygulaması başladı. 15 Ocak'a kadar ulaşım kartlarına HES kodu eşleştirmesi yapmayanlar otobüs, minibüs ve raylı sistemi kullanamayacak.

Antalya şehir içi otobüs kaçta bitiyor?

Başlayan uygulama ile saat 23.00'de gece seferlerine başlayan araçlar 60 dakikalık sefer aralıklarıyla, kalkış ve varış noktalarından çift yönlü olarak hareket edecek. Araçlar saat 03.00'da son seferlerini yapacak.

Teomanpaşa hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Teomanpaşa Mahallesi yakınından geçiyor: AF04, MK80, MZ78, TCD49A, ÜA26, VC59, VF02.

Duden Selalesine otobusle nasil gidilir?

Düden Şelalesi Antalya Muratpaşa'da Lara semtinde bulunmaktadır. Işıklar'dan KL08 numaralı otobüse binerek Dedeman durağında ininiz. Buradan VML55A numaralı otobüse binerek Düden Şelalesi durağında indiğinizde Düden Şelalesi'ne ulaşabilirsiniz.

Antalya Bayramda ulaşım ücretsiz mi?

Bayram boyunca toplu ulaşımda Büyükşehir Belediyesi'nin resmi plakalı araçları ücretsiz yolcu taşıyacak....