Avlu Alp nasıl öldü?

İçindekiler:

  1. Avlu Alp nasıl öldü?
  2. Avlu Kudret kaçıncı bölümde ölüyor?
  3. Avlu Ecem öldü mü?
  4. Avlu Kudret ölüyor mu?
  5. Avludaki Nihal müdürü kim öldürdü?
  6. Avlu müdürün katili kim?
  7. Avlu denizin kudreti bıçaklaması kaçıncı bölüm?

Avlu Alp nasıl öldü?

Avlu son bölüm finalinde hapishaneden kaçan Deniz, kızının ölümünden sorumlu olan Alp'i silahla vurarak öldürdü. Deniz'in Alp'i öldürme sahnesi 22. son bölüme damga vurdu. Böylece Avlu'da Alp rolünü canlandıran genç oyuncu Denizcan Aktaş da diziye veda etti.

Avlu Kudret kaçıncı bölümde ölüyor?

Kudret'in ölümü! Avlu 44.Bölüm (Sezon Finali) - YouTube.

Avlu Ecem öldü mü?

Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı'nın başrollerini paylaştığı Avlu dizisinin 10. bölümünde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Demet Evgar'ın canlandırdığı Deniz karakterinin kızı Ecem hayatını kaybetti. ... Dizide Ecem'i canlandıran Eslem Akar da 10. bölümde veda etti.

Avlu Kudret ölüyor mu?

Kudret'i iyice hırpalayan Deniz onu üst kattan aşağıya attı. Deniz, Kudret'in öldüğünü haber verdi. Final sahnesinde ise Deniz ve Azra kazdıkları tünelden dışarı çıktılar.

Avludaki Nihal müdürü kim öldürdü?

Nihal'i öldüren Zerrin çıktı! - Diziler.com.

Avlu müdürün katili kim?

Avlu dizisi son bölümde Nihal Müdür'ü Azra'nın öldürdüğünü öğrenen Deniz adeta yıkıldı. Deniz ile Azra'nın dostluğu biterken, final sahnesinde ise Deniz büyük bir plana imza attı. Çiğdem'in Nihal Müdür'ü Azra'nın öldürdüğü itirafı dengeleri değiştirdi. Avlu'da artık Azra için bundan sonra işler oldukça zor olacak.

Avlu denizin kudreti bıçaklaması kaçıncı bölüm?

Avlu Dizisi 11. bölüm (Sezon Finali ) özet. Deniz Kudret'i bıçaklıyor | Dizi özetleri, haberleri ve reytingler - #Avlu #bıçaklıyor #Bölüm