Şekerbank müşteri hizmetlerine nasıl ulaşırım?

İçindekiler:

  1. Şekerbank müşteri hizmetlerine nasıl ulaşırım?
  2. Şekerbank Genel Merkezi nerede?
  3. Skbnk kimin?
  4. Seker banka hesapta ne kadar para var?
  5. Şekerbank telefon bankacılığı şifresi nasıl alınır?
  6. Şekerbank artan hesap ne demek?
  7. Şeker Bankası devletin mi?
  8. Şekerbank kartımda ne kadar para var?
  9. Tamamlayan hesap ne demek?

Şekerbank müşteri hizmetlerine nasıl ulaşırım?

Size bir telefon kadar yakınız!
  1. 0850 222 78 78 Telefon Bankacılığı ile şubeye gitmeden tüm bankacılık işlemlerinizi zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. ...
  2. Müşteri danışmanına bağlanmanıza gerek kalmadan pek çok işleminizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Şekerbank Genel Merkezi nerede?

İstanbul, Türkiye Şekerbank/Genel merkezi

Skbnk kimin?

Şeker Finansman A.Ş.

Seker banka hesapta ne kadar para var?

Mesaj bölümüne girdikten sonra, BAKİYE yazarak, kartınızın son 4 hanesini de ekleyerek, 1953'e gönderin. Kısa bir süre sonra hesap bakiyeniz cep telefonunuza kısa mesajla gönderilecektir. Bu şekilde internete ihtiyaç duymadan, nerede olursanız olun işlemlerinizi kısa bir süre içerisinde halledebilirsiniz.

Şekerbank telefon bankacılığı şifresi nasıl alınır?

Telefon Bankacılığı şifremi nasıl alabilirim veya değiştirebilirim? İnternet Şubesi Tanımlamalar menüsünden , şubelerimizden veya 0850 222 78 78'den 'i tuşlayarak şifre işlemleri menüsünden şifrenizi anında oluşturabilirsiniz veya değiştirebilirsiniz.

Şekerbank artan hesap ne demek?

Artan Hesap, vadesiz hesap özelliği taşıyan, hesapta kalan bakiyeniz ile gün sonunda otomatik olarak B Tipi Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu alan, otomatik ve düzenli ödemelerinizi sizin adınıza gerçekleştiren bir hesaptır.

Şeker Bankası devletin mi?

1993 yılından itibaren özel banka statüsüyle hizmetlerine devam eden bankanın hisseleri, 1997 yılında halka arz edilmiştir. Şekerbank, 2004 yılında genel müdürlüğünü İstanbul'a taşımıştır.

Şekerbank kartımda ne kadar para var?

Cep telefonunuzdan mesaj bölümüne girin. Mesaj bölümüne girdikten sonra, BAKİYE yazarak, kartınızın son 4 hanesini de ekleyerek, 1953'e gönderin. Kısa bir süre sonra hesap bakiyeniz cep telefonunuza kısa mesajla gönderilecektir.

Tamamlayan hesap ne demek?

Taksitli Tamamlayan Hesap taksit ödemelerinizin otomatik olarak tahsil edileceği hesaptır. Taksitli Tamamlayan Hesap işlemlerinde ödeme hesabınız otomatik olarak Tamamlayan Hesabınız olarak seçilecektir.