Keratin şampuanı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Keratin şampuanı nasıl kullanılır?
  2. Keratin içeren şampuan ne işe yarar?
  3. Şampuanlarda paraben var mı?
  4. Bioblas sarımsaklı şampuanda paraben var mı?

Keratin şampuanı nasıl kullanılır?

Avuç içerisine belli miktarda alarak ıslatılmış saç derisine masaj yaparak uygulanır. Saç diplerinden masaj yapmaya başlayarak saç uçlarına kadar detaylı bir uygulama sağlayabilirsiniz. Islak saç üzerine süreceğiniz keratinli şampuanı parmak uçlarından yardım alacak tüm saçınızla buluşturun.

Keratin içeren şampuan ne işe yarar?

Keratin Bakımının Faydaları 1- Boya ve kimyasallardan yıpranmış matlaşmış saçlarınızı onarır bakım yapar. 2- Saçlara parlak ve dolgun bir görünüm kazandırır. 3 aya kadar etkilidir. 3- İncelmiş saç tellerinizi kalınlaştırır saçlardaki kırılmaları ve kopmaları durdurur. 4- Saçın sağlıklı uzamasına yardımcı olur.

Şampuanlarda paraben var mı?

Bunların dışında yüz temizleme jeli, duş jeli gibi jel sistemleri ile formüle edilmiş kozmetik ürünler, göz kalemi gibi renkli kozmetik ürünler, bebek yağları, tıraş ürünleri, şampuanlar ve diğer kozmetik ürünler parabenin oldukça sık kullanıldığı ürün gruplarıdır.

Bioblas sarımsaklı şampuanda paraben var mı?

Bioblas'ın geliştirdiği Patentli Bitkisel Kompleks B19, saç dökülmesine karşı etkili olduğu ve saçı beslediği klinik olarak test edilmiştir. ... Çok ince ve hacimsiz saçları kalınlaştırır. Ekstra hacim ve dolgunluk sağlar. PARABEN,FTALAT,SLES ve SULFAT içermez.