Bodrumun hangi denizi güzel?

İçindekiler:

  1. Bodrumun hangi denizi güzel?
  2. Torba nın denizi nasıl?
  3. Bodrum Kumbahçe denizi nasıl?
  4. Torba koyuna nasıl gidilir?
  5. Bodrum denizi soğuk mu?
  6. Bodrum'un en temiz denizi nerede?
  7. Bodrum merkezden torbaya nasıl gidilir?
  8. Bodrum Torba nasıl bir yer?
  9. Kargıcak Koyu ücretli mi?
  10. Kargıcak Koyu derin mi?

Bodrumun hangi denizi güzel?

Yalıçiftlik. Gökova Körfezi'nin hemen girişinde yer alan Yalıçiftlik, Bodrum'da en güzel denizi olan koylardan biri.

Torba nın denizi nasıl?

Torba Sahili Özellikleri Sahil rüzgara açık bir konumunda bulunuyor. Bu sebeple zaman zaman dalgalı olabiliyor. Bu dalgalar nedeni ile deniz akşama doğru bulanıklaşabiliyor. Ama yine de rüzgarsız bir günde gayet berrak ve temiz bir denize sahip.

Bodrum Kumbahçe denizi nasıl?

Kumbahçe Halk Plajı, sahili ile denizin temiz olması ve merkezi bir konumda yer alması nedeniyle oldukça popüler bir plajdır. Kumbahçe Plajı'nda yüzerek denizin tadını çıkarabilir ya da yat ve tekne gezi turlarıyla keşfe çıkabilirsiniz. Denizi araç yoğunluğuna rağmen berrak ve temizdir.

Torba koyuna nasıl gidilir?

Torba Koyu, ilçe Merkezine yaklaşık 8 km uzaklıkta bulunmaktadır. Aracınızla gedecekseniz eğer, Bodrum merkez ile havaalanı istikameti arasında bulunan koya rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz. Toplu taşıma ile gelmek isteyenler de Bodrum merkezden minibüsleri binerek buraya ulaşabilirler.

Bodrum denizi soğuk mu?

Karaincir Plajı, deniz sıcaklığı Bodrum Plajları arasında en soğuğu. 30-35 derecelik havalarda bile buz gibi bir denizi var. Soğuk su severler için büyük nimet. Deniz tabanı ve sahili incecik altın sarısı bir kumsal.

Bodrum'un en temiz denizi nerede?

Bodrumun en temiz denizi - Yahşi Plajı

Bodrum merkezden torbaya nasıl gidilir?

Otobüs ya da uçakla Muğla'ya ulaştıktan sonra Bodrum merkeze ulaşmanız gerekiyor. Torba, Bodrum-Milas Havalimanı'na yaklaşık 20 km uzaklıkta bulunuyor. Bodrum merkezden Torba'ya düzenli olarak dolmuş veya minibüs seferleri mevcuttur. Kısa bir yolculuk sonrası Torba'ya ulaşabilirsiniz.

Bodrum Torba nasıl bir yer?

Çam ve zeytin ağaçları ile berrak denizin kaynaştığı şirin ve hareketli bir koyda yer alan Torba, korunaklı coğrafi yapısı sebebiyle her daim sakin bir koya sahip. En fırtınalı günlerde bile Torba koyu sakin. Torba'da ayrıca tekne turlarına da katılabilir ve teknede çevre koyların güzelliklerini tadabilirsiniz.

Kargıcak Koyu ücretli mi?

El değmemiş doğa harikalarından biridir. Çok kalabalık olmayan, az bilinen yerlerden biridir. Denizinin temizliği ve berraklığı dikkat çeker. Giriş ücreti bulunmayan Kargıcak Koyu'na tekne veya karayolu ile ulaşım mümkündür.

Kargıcak Koyu derin mi?

En büyük özelliği hiç şüphesiz el değmemiş doğal güzelliği,turkuaz rengi deniz temizliği ve berraklığı... Koyun plaj kumu iri taneli. Bu sebeple deniz ayakkabılarınızı yanınıza almanızı öneriyoruz.Suyu diğer bodrum plajlarına nazaran serin ve daha az tuzlu. Denizi ise bir anda derinleşiyor.