PTT Kargo gelince mesaj gelir mi?

İçindekiler:

  1. PTT Kargo gelince mesaj gelir mi?
  2. Kargo takip mesaji ne zaman gelir?
  3. PTT dağıtıcıya verilen kargo ne zaman gelir?
  4. PTT Kargom Nerede numara?

PTT Kargo gelince mesaj gelir mi?

tarihinde hayata geçirilen uygulamada, kayıtlı tüm gönderilerde kabul işlemi yapıldığında alıcı cep telefonu numarasına, adresine götürüldüğü halde teslim edilemeyip PTT işyerinden alınmak üzere ihbar bırakılan gönderilerde ise hem gönderici hem de alıcı cep telefonu numaralarına ücretsiz SMS gönderilerek ...

Kargo takip mesaji ne zaman gelir?

Siparişler kargoya verildikten 1 gün sonra kargo takip maili gönderilir. Siparişin kargoya verildiği gün SMS ile bilgilendirilirsiniz,. Ayrıca üyelik panelinizden “Siparişlerim” bölümünden “Kargom Nerede“ linkine tıklayarak kargo takibini yapabilirsiniz.

PTT dağıtıcıya verilen kargo ne zaman gelir?

PTT KARGO DAĞITICIYA VERİLDİKTEN SONRA NE ZAMAN GELİR? PTT kargo takip sayfasında “Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:” şeklinde açıklama görüyorsanız kargonuz gün içerisinde PTT kargo görevlisi tarafından adresinize teslim edilecektir.

PTT Kargom Nerede numara?

Kargo takibi yapabileceğiniz son yol ise PTT Kargo'yu telefon ile aramaktır. 4 telefon numaralı çağrı merkezini arayarak kargo sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca PTT tarafından 08 telefon numarasında işitme ve konuşma engelliler için görüntülü konuşma hizmeti sunulmaktadır.