Ispanak suyu saça nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. Ispanak suyu saça nasıl uygulanır?
  2. Ispanak çayı nasıl yapılır?
  3. Ispanak cinsel gücü artırır mı?
  4. Ispanak çiğ olarak tüketilir mi?

Ispanak suyu saça nasıl uygulanır?

Saç derinizi yatıştırmaya ve saçlarınızın uzamasına yardımcı olur. Ispanak yapraklarını 1 yemek kaşığı bal ve 1 yemek kaşığı yağı blendera atın ve macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Bu macunu saç derinize ve saç uçlarınıza uygulayın. Macunu saçınızda 30 dakika ila bir saat kadar bekletin.

Ispanak çayı nasıl yapılır?

Saplarıyla birlikte 5-6 yaprak ıspanak ve 10-12 tane maydanoz saplı olarak kaynamakta olan yarım litre suya atılır ve ağzı kapalı olarak hafif ateşte üç dakika yavaş yavaş kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra suyu içilir. Her gün sabah taze olarak hazırlanır.

Ispanak cinsel gücü artırır mı?

Cinsel gücü arttıran en önemli yiyecekler arasında ıspanak yer alıyor. Japon araştırmacılara göre ıspanak, kan damarlarını genişletmeye yardımcı olan güçlü bir magnezyum kaynağıdır. Cinsel organlara daha iyi kan akışı, erkekler ve kadınlar için daha fazla uyarılma yaratır.

Ispanak çiğ olarak tüketilir mi?

Kış aylarında rahatça bulabileceğiniz ıspanak, pişirilerek ya da çiğ olarak tüketilebilir. Ispanağın içerisinde bol miktarda A vitamini vardır. Görme yeteneğinin gelişmesine katkı sağlarken kemik sağlığını da korur. Zayıflamaya da yardımcı olan ıspanağın faydaları saymakla bitmiyor.