Tül perdelerin fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Tül perdelerin fiyatları ne kadar?
  2. Pilesiz tül perde olur mu?
  3. Salon perde seçimi nasıl olmalı?
  4. Tül perde Metre Nasıl Hesaplanır?
  5. Kirli perdeler nasıl beyazlatılır?
  6. Kısa perde mi uzun perde mi?
  7. Şantuklu perde ne demek?
  8. Şantuk tül ütü ister mi?
  9. Salona hangi perde kullanılır?
  10. Perde rengi nasıl seçilir?
  11. Perdelerin daha beyaz olması için ne yapmalı?
  12. Perdeleri beyazlatmak için ne yapmalıyız?
  13. Perde seçimi nasıl olmalıdır?

Tül perdelerin fiyatları ne kadar?

  • Colours Eko Tül Perde Beyaz 200x2,90 TL.
  • Colours Tül Perde Gri. 99,99 TL.
  • Taç Alina Tül Keten Perde 200x2,90 TL. ...
  • 4room Alina Bordo Tül Perde. 179,90 TL.
  • Colours Çizgili Tül Perde. 144,90 TL.
  • Colours Tül Ajurlu Perde Gri. 299,90 TL.
  • Colours Tül Perde Ekru. 134,90 TL.
  • Colours Neps Tül Perde 300x2,90 TL.
Daha fazla öğe...

Pilesiz tül perde olur mu?

Pilesiz düz dikimdir. Pileli olarak kullanmak isterseniz pencere ölçüsünün 2-3 katı ölçüde satın almanız tavsiye edilir. Perdenin üst tarafında bulunan ekstrafordaki ipleri çekerek perdeyi büzüp pileli olarak kullanabilirsiniz.

Salon perde seçimi nasıl olmalı?

SALONA PERDE SEÇERKEN *
  • Salonunuz küçük veya tavan yüksekliği alçak ise düz renklerde perde seçin. Böylece tavan yüksekliği daha normal algılanacaktır.
  • Perde seçimini koltuk ve mobilyaların seçiminin sonrasına bırakın. ...
  • Desenli koltuklarda düz perdeler düz koltuklarda desenli perdeler kullanın.
BE

Tül perde Metre Nasıl Hesaplanır?

En ve boyların ölçüsü alınırken genellikle perdecilerin yaptığı işlem, 10'ar cm tamamlama şeklinde olmaktadır. Örneğin alacağınız perdenin eni 1.25 cm, boyu 1.70 cm ise, hesaplama, Perde m² = en x boy= 1.25 cm x1.70 cm = 1. cm= 1.3 x 2= 2.6 m² olarak yapılmaktadır.

Kirli perdeler nasıl beyazlatılır?

Perdelerinizi yıkarken çok az bir deterjanın yanı sıra perdelerinizin arasında 2–3 adet küp şeker ya da yıkama gözüne 1 kaşık toz şeker ve az miktarda karbonat ekleyerek perdelerinizde bulunan leke ve gri renkten kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

Kısa perde mi uzun perde mi?

Perde uzun mu kısa mı olmalı? Perdenin uzun ya da kısa olması fiyatı değiştirmiyor. Pencereniz boydansa uzun seçmelisiniz kesinlkle. Pencereniz kısa ve kalorifer peteği perdenize engel olmuyorsa yine uzun seçim daha güzel bir görüntü oluşturur.

Şantuklu perde ne demek?

Şantuk Kumaş: Polyester gibi dayanıklı stor perde kumaşıdır. Şantuk, yeni yıllar harcanıyor. Ancak buna göre, şantuk, güneşin etkisiyle iyice kemikleşmektedir. Bu durum da belki kumaşın rengi solmuş gibi gözüklemeye sebep olur.

Şantuk tül ütü ister mi?

Keten Şantuk Tülümüz her odanıza gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz zarif ve şık bir üründür. Ürünümüzü 30 derecede yıkayıp nemli şekilde astığınız taktirde kesinlikle ütü istemez.

Salona hangi perde kullanılır?

Yukarıda belirttiğimiz gibi ülkemizde salonlar için genel olarak tül perde tercih edilir. Tül perdeler tek tip olmayıp büzgülü ve pileli modeller sunar. Renk skalası olarak ağırlıklı olarak beyaz, bej ve krem gibi açık tonlar tercih edilir. Tül perde dışında desenli veya düz kumaş perdeler de bulabilirsiniz.

Perde rengi nasıl seçilir?

Eve ışık girmesini istiyorsanız hafif, tül kumaşları tercih edebilirsiniz. Perde rengi seçerken oda için seçilen duvar, döşeme ve aksesuar renkleriyle uyumlu olmasına dikkat edilmelidir. Sade odalarda, odaya renk katmak için farklı kumaşları ya da farklı renkte perdeleri yan yana kullanabilirsiniz.

Perdelerin daha beyaz olması için ne yapmalı?

Tül perdelerinizi makineye attıktan sonra deterjan gözüne iki yemek kaşığı toz şeker koyun. Yıkama bittikten sonra perdelerinizin temizliğine inanamayacaksınız. Bu arada, isterseniz 2-3 adet küp şekeri yine çamaşırlarınızın arasına katarak ta yıkama yapıp istediğiniz gibi güzel bir sonuç elde edebilirsiniz.

Perdeleri beyazlatmak için ne yapmalıyız?

Şeker, karbonat ve tablet temizliğine ek olarak perdelerinizi sirke ile yıkayarak da beyazlatabilirsiniz. Şunu söylemek gerekir ki sirke en doğal temizlik yöntemlerinden biri olmakla birlikte lekelere karşı etkili dezenfektan özelliğine de sahiptir.

Perde seçimi nasıl olmalıdır?

Bir perde seçerken, doğru rengi seçtiğinden emin olmalısın. Perdeler görsel açıdan büyük bir alan kaplar, bu nedenle ne tür bir renk ve desen istediğini dikkatlice düşünmen önemlidir. Perde seçerken duvar ve zemin ile birlikte dekorasyonda kullanılan renkleri de değerlendirmelisin.