Sarı paket nedir?

İçindekiler:

  1. Sarı paket nedir?
  2. Şampiyon paket Turkcell nasıl yapılır?
  3. Destek yaz 1905 kaç TL?
  4. Türk Telekom Sarı paket nasıl yapılır?
  5. Mavi Paket nedir?
  6. GS destek paketi nedir?
  7. Şampiyon paket nedir?
  8. 1905 dolar ne kadar?
  9. Turkcell puanlara nasıl bakılır?
  10. Turkcell Sarı Kutu nasıl kullanılır?
  11. Selfy sarı paket nasıl yapılır?
  12. Turkcell mavi paket nedir?
  13. GS destek paketi nasıl yapılır?
  14. Turkcell puan nasıl kullanılır?

Sarı paket nedir?

Tüm Turkcell ses hattı müşterileri mevcut paketllerine ek olarak Sarı Paket'ten yararlanabilir. Sarı Paket kapsamında BiP'ten her yöne geçerli 100 dakika ve Fizy'den seçili radyoları dinleme verilecektir. Paket bitiminde müşteride başka bir paket yoksa mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

Şampiyon paket Turkcell nasıl yapılır?

Galatasaray taraftarlarının almak istedikleri pakete göre Turkcell hatlı cep telefonlarından, 'Sarı Paket' için GS5, 'Kırmızı Paket' için GS7, Şampiyon Paket içinse GS'a mesaj göndermeleri yeterli olacak. Paketlerle ilgili gerekli bilgilere GS Store'lardan da ulaşılabilecek.

Destek yaz 1905 kaç TL?

Tüm operatörlerden DESTEK yazarak 1905'e göndereceğiniz SMS ile kulübümüze anında 30 TL'lik katkıda bulunabilirsiniz.

Türk Telekom Sarı paket nasıl yapılır?

Paketten faydalanmak Selfy üyesi olmalısın. 7-25 yaş arasında olup hala Selfy'li değilsen paketi almak için SARI TC Kimlik No yazarak 4545'e SMS gönderebilirsin. Selfy Sarı Paket'in aylık ücreti, son 30 gün içerisinde numara taşıma ve yeni hat tesisi yaparak gelenler için 50 TL'dir.

Mavi Paket nedir?

Mavi Paket, Trabzonspor sevdalısı, tüm Turkcell ses hattı müşterilerinin yararlanabileceği bir ek pakettir. Müşteriler kendi paketlerine ek olarak bu paketi alabilirler. ... Ayrıca müşteri hizmetlerinden, Turkcell bayilerinden veya internetten katılabilirsiniz.

GS destek paketi nedir?

Turkcell GS destek paketi ile hem taraftarı olduğunuz takıma destek olabilir hemde her galibiyete bedava 1 GB ücretsiz internet kazanabilirsiniz. Süper lig maçlarında kazanılan her galibiyet sonrası hattınıza otomatik olarak ücretsiz internetiniz tanımlanacaktır. ...

Şampiyon paket nedir?

Şampiyon Paket kapsamında BiP'ten her yöne geçerli 500 dakika, Fizy'den seçili radyoları dinleme, Çalarken Dinlet servisi, Goller Cepte Standart Paketi ve Lifebox Hoş Geldin Paketi (5GB saklama alanı) verilecektir. Paket bitiminde abonede başka bir paket yoksa mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

1905 dolar ne kadar?

1905 Dolar 16.464,92 Türk lirasına karşılık gelmektedir.

Turkcell puanlara nasıl bakılır?

Turkcell cihaz puanı öğrenmek için Turkcell İletişim Merkezine giderek sorgulama yapabileceğiniz gibi Turkcell hat sahipleri Turkcell Dijital Operatör Uygulaması üzerinden Dijital Mağazaya girerek öğrenmeleri mümkün.

Turkcell Sarı Kutu nasıl kullanılır?

Detaylı Bilgi
  1. Sarı Kutu'dan kazandığınız puanları bir Paycell Kart alarak MB olarak kullanabilirsiniz.
  2. Toplam sahip olduğunuz Sarı Kutu puanı kadar MB kartınıza yüklenir. ...
  3. Yüklenen MB'ların kullanılabilmesi için Paycell uygulamasına kayıt olunmalıdır. ...
  4. MB'lar başka hatlara transfer edilemez ve satılamaz.
Daha fazla öğe...

Selfy sarı paket nasıl yapılır?

Paketten faydalanmak Selfy üyesi olmalısın. 7-25 yaş arasında olup hala Selfy'li değilsen paketi almak için SARI TCKN yazarak 4545'e SMS gönderebilirsin. Selfy Sarı Paket'in aylık ücreti, son 30 gün içerisinde numara taşıma ve yeni hat tesisi yaparak gelenler için 45 TL'dir.

Turkcell mavi paket nedir?

Mavi Paket, Trabzonspor sevdalısı, tüm Turkcell ses hattı müşterilerinin yararlanabileceği bir ek pakettir. Müşteriler kendi paketlerine ek olarak bu paketi alabilirler.

GS destek paketi nasıl yapılır?

Ayrıca gs destek paketi için GS'a SMS gönderdiğinizde paket hattınıza otomatik olarak tanımlanacaktır.

Turkcell puan nasıl kullanılır?

Turkcell Telefon Almak İçin Puan Sorgulama Her 1 puan 1 TL olarak hesaplanacaktır. Örneğin 8000 puanınız varsa 8000 TL kadar olan telefonları alabilirsiniz. Eğer beğendiniz telefon 8000 TL yüksel ise üstünü nakit yada kredi kartı ile ödeyip almanız mümkün.