Ankara Aştiden Kızılay'a nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Ankara Aştiden Kızılay'a nasıl gidilir?
  2. Aştiden servis var mı?
  3. Kızılay Aşti arası taksi ne kadar?
  4. Ankara metroya nasıl binilir?
  5. Ankara Aştiden Yöke nasıl gidilir?
  6. Aşti hangi metro durağında?
  7. Aşti mamak nasıl gidilir?
  8. Taksi km başına ne kadar yazar?
  9. Ankara Kızılay Aşti arası kaç km?
  10. Keçiören gazinoya hangi otobüsler gider?
  11. Ankara metroya hangi kartla binilir?
  12. Metroya kartsız binilir mi?
  13. Ankara otogardan YÖK e nasıl gidilir?
  14. Aştiden Bilkent Üniversitesine nasıl gidilir?
  15. Metro ile Aşti'ye nasıl gidilir?
  16. Aştiden Gölbaşı'na nasıl gidilir?
  17. Mamak Belediyesi hangi Otobüs gider?

Ankara Aştiden Kızılay'a nasıl gidilir?

Ankaray, ortalama 5 dakikaya bir hareket ediyor ve 8 dakika gibi kısa bir sürede Kızılay Meydanına ulaşıyorsunuz. Aşti'den Kızılay'a son Ankaray (metro) sefer saati 00:50'de hareket ediyor. İsterseniz Kızılay istasyonunda Sincan – Çayyolu Metro Hattına aktarma yaparak Ankara'nın farklı semtlerine de ulaşabilirsiniz.

Aştiden servis var mı?

Aşti ücretsiz servisleri kaça kadar çalışıyor sorusuna cevap olarak servisler, 24 saat boyunca hizmet veriyor ve İstasyon caddesi güzergahını kullanarak Sincan'a ulaşıyor. Servisleri kullanmazsanız, Aşti'nin önünde bulunan Konya yolu'na çıkarak Sincan dolmuşları'na da binebilirsiniz.

Kızılay Aşti arası taksi ne kadar?

Aşti Otogar Kızılay Meydan Ankara için güncel (2019) taksimetre açılış ücreti 4.6 TRY olup kilometre başına tarife 3.4 TRY 'dir.

Ankara metroya nasıl binilir?

Metro'ya biniş EGO otobüslerine binerken kullanılan Ankarakart ile yapılmaktadır. Bütün metro güzergahları için ücretlendirme aynıdır. Tam Ankarakart için tek yön biniş 2,50 TL, kullan at bilet ile tek seferlik biniş 3,00 TL ve indirimli Ankarakart ile tek yön biniş 1,75 TL'dir.

Ankara Aştiden Yöke nasıl gidilir?

EGO 442 numaralı HAVAALANI - AŞTİ - KIZILAY otobüslerini kullanarak Kızılay ya da AŞTİ üzerinden aktarma yaparak kurumumuza ulaşabi​lirsiniz.

Aşti hangi metro durağında?

Metroyla AŞTİ'ye Ulaşım Batıkent Metrosu, Çayyolu Metrosu, Keçiören Metrosu veya Sincan Metrosu ile yolculuk ediyorsanız; öncelikle Kızılay metro istasyonuna ulaşmanız gerekmektedir. Kızılay'dan Ankaray hattına binerek son durak olan AŞTİ'ye gidebilirsiniz.

Aşti mamak nasıl gidilir?

Ankara AŞTİ Otogarına her il ve ilçeden kara yolu ile ulaşım mevcuttur. Otogardan Kızılay'a (Ankaray ile), Kızılay'dan Mamak'a belediye otobüs seferleri (329 numaralı belediye otobüsü), Ulus'tan Mamak'a dolmuş ( 60 Evler-KOSGEB-MEBS Okl.) veya taksi ile ulaşım mevcuttur.

Taksi km başına ne kadar yazar?

Turkuaz renkli taksilerde ise açılış ücreti 6.38 TL, km başına ücreti ise 3.60 TL'dir. Siyah renkli lüks taksilerde ise açılış ücreti 9.44 TL, kilometre başına ücreti de 5.27 TL'dir. İndi-bindi ücreti ise sarı taksilerde 13 TL iken, turkuaz taksilerde 15 TL, siyah taksilerde ise 22.10 TL'dir.

Ankara Kızılay Aşti arası kaç km?

Ankara Aşti Ankara Kizilay arası mesafe : 12 kilometre. Ankara Aşti Ankara Kizilay arası süre : 14 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Ankara Aşti Ankara Kizilay arası yol haritasına ulaşabilir, Ankara Aşti noktasından Ankara Kizilay ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Keçiören gazinoya hangi otobüsler gider?

Bu Otobüs hatları Gazino Durağı yakınından geçiyor: 414, 421-7, 479, 481.

Ankara metroya hangi kartla binilir?

Metro'ya biniş EGO otobüslerine binerken kullanılan Ankarakart ile yapılmaktadır. Bütün metro güzergahları için ücretlendirme aynıdır. Tam Ankarakart için tek yön biniş 2,50 TL, kullan at bilet ile tek seferlik biniş 3,00 TL ve indirimli Ankarakart ile tek yön biniş 1,75 TL'dir.

Metroya kartsız binilir mi?

İstanbul'da toplu taşıma araçlarında İstanbulkart'ın yerini artık Dijital kart alıyor. Vatandaşlar bu işlemi gerçekleştirmek için mobil uygulama üzerinden gerçekleştirecekleri bazı aşamaların ardından kartsız bir şekilde metro, tramvay, metrobüs gibi toplu taşımalarda ödemelerini gerçekleştirebilecek.

Ankara otogardan YÖK e nasıl gidilir?

Terminal önünden Sıhhıye - Bilkent minibüslerini kullanabilirsiniz. Havaalanından Ulaşım: EGO 442 numaralı HAVAALANI - AŞTİ - KIZILAY otobüslerini kullanarak Kızılay ya da AŞTİ üzerinden aktarma yaparak kurumumuza ulaşabi​lirsiniz.

Aştiden Bilkent Üniversitesine nasıl gidilir?

Aşti durağından 419--3 numaralı otobüslerden birine binerek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği durağında inmelisiniz. Buradan yaklaşık 9 dakika yürüme mesafesinde bulunan Bilkent Metro İstasyonu durağına gelmeli ve 175 numaralı otobüse binmelisiniz.

Metro ile Aşti'ye nasıl gidilir?

Ulustan Metro ile Aşti'ye Gitmek Metro ile Kızılay istikametinde 2 durak giderek Kızılay İstasyonunda ücretsiz tren değiştirip Ankaray'a biniyorsunuz. Ankaray ile 8 – 10 dakika kadar süre sonrasında Aşti İstasyonu'na ulaşabiliyorsunuz.

Aştiden Gölbaşı'na nasıl gidilir?

AŞTİ ile Gölbaşı arası mesafe 15 km. Dolmuş ile 20-25 dk arası sürede ulaşabilirsiniz. Eğer Gölbaşı Eymir mahallesine, Toki konutlarının bulunduğu bölgeye gidecekseniz, üzerinde Gölbaşı TOKİ yazan dolmuşlara binmelisiniz. Gölbaşı TOKİ dolmuşları, Gölbaşı'nın içini dolanarak Toki'ye çıkıyor.

Mamak Belediyesi hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Mamak Belediyesi yakınından geçiyor: 343, 349, 355, 357, 361, 377.