Ben aldırma ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ben aldırma ne kadar?
  2. Ben nasil alınır?
  3. Ben aldırma kim yapar?
  4. Ben aldırma için hangi bölüme gidilir?
  5. Ben alınır mı?

Ben aldırma ne kadar?

Ben aldırma fiyatları: Alınacak benlerin sayısı, büyüklüğü (0,5 cm ve üzeri şeklinde) ve kişinin SGK güvencesi olup olmadığına bağlı olarak 300 TL'den başlayan fiyatlarla yapılmaktadır.

Ben nasil alınır?

Benler, karakteristik özelliğine bağlı olarak radyofrekans ablasyonla ya da cerrahi kesi ile çıkarılabilir. Bazı benler lazerle de çıkarılabilir, ancak genellikle bir seanstan daha fazla işlem yapmak gerekebilir. Ben alma işlemi 5 ila 10 dakika arasında sürer ve tek ziyarette yapılabilir.

Ben aldırma kim yapar?

Lazer, radyofrekans, elektrokoter, krioterapi ve ben ameliyatı uygulanan ben alma teknikleridir. Kullanılan teknik kadar uygulayan kişi de iz kalması veya kalmaması konusunda önem teşkil etmektedir. Ben alma işlemi genel cerrahlar ve dermatoloji uzmanları tarafından yapılmaktadır.

Ben aldırma için hangi bölüme gidilir?

Ben alımı yöntemleri, iz kalıp kalmaması konusunda yine belirleyici olmaktadır. Ben aldırma için hangi bölüme gidilir? Şeklinde sorular karşınıza mutlaka çıkmıştır. Bu soruya: Genel Cerrahi, Dermatoloji ve Plastik Cerrahi bölümü şeklinde yanıt vermekteyiz.

Ben alınır mı?

Benler; yüzde ve vücudun farklı bölgelerinde görülen, cilt renginden daha koyulu ve bazen renkleri değişebilen iyi huylu tümör yapılarıdır. Sağlığa olumsuz zararı olmadıkları için tedavi edilmelerine gerek yoktur; ama bazen bulundukları yerden alınmaları gerekebilir.