iPhone 6 nereden kapanır?

İçindekiler:

  1. iPhone 6 nereden kapanır?
  2. iPhone 6 dokunmatik çalışmıyor nasıl kapatılır?
  3. iPhone mi nasıl kapatırım?
  4. iPhone telefon nereden kapanır?
  5. iPhone dokunmatiği çalışmıyor ne yapmalıyım?

iPhone 6 nereden kapanır?

iPhone'u kapatıp açma Ana Ekran düğmeli iPhone'da: Yan düğmeyi veya Uyut/Uyandır düğmesini (modelinize bağlı olarak) basılı tutun, sonra sürgüyü sürükleyin. Tüm modeller: Ayarlar > Genel > Sistemi Kapat bölümüne gidin, sonra sürgüyü sürükleyin.

iPhone 6 dokunmatik çalışmıyor nasıl kapatılır?

Dokunmatik Ekranı Çalışmayan iPhone Nasıl Kapatılır
  1. 1- Öncelikli olarak iPhone 6 ve öncesi modeller için güç ve home tuşuna aynı anda basın ve birkaç saniye bekleyin. ...
  2. 2- Ekranda Apple logosu görünene kadar birkaç saniye tuşlara basılı bir şekilde bekleyin.
  3. 3- Apple logosu görününce tuşlara basmayı bırakın.
Daha fazla öğe...

iPhone mi nasıl kapatırım?

Ses yükseltme veya azaltma düğmelerinden birini basılı tutarken aynı anda yan düğmeyi de basılı tut. Bu düğmeleri birkaç saniye basılı tuttuktan sonra ekranda bir sürgü belirecek. Sürgüyü sağa kaydır. Böylece iPhone'un kapanacak. iPhone'unun kapanması 30 saniyeye kadar sürebilir.

iPhone telefon nereden kapanır?

iPhone 11 cihazınızı kapatmak için: Cihazın sol kenarında yer alan ses açma ya da kapama düğmelerinden birine ve cihazın sağ kenarında yer alan yan düğmeye en az 5 saniye basılı tutun. Bir süre sonra, "Kapat" sürgüsü* karşınıza çıkacaktır.

iPhone dokunmatiği çalışmıyor ne yapmalıyım?

iPhone'unuzu ilk olarak kapatıp açmayı deneyin, hiç dokunmaya izin vermiyorsa eğer hard reset atmanız gerekebilir. iPhone'unuz normal şekilde kapanmazsa – veya iPhone'unuzu kapatıp tekrar açmanız sorunu çözmezse – donanımdan sıfırlama yapmayı deneyin. Bunu yapmak için, Güç ve Ev Düğmelerini aynı anda basılı tutun .