Tiens Türkiye nedir?

İçindekiler:

  1. Tiens Türkiye nedir?
  2. Tiens ürünleri kimin?
  3. Tiens nedir ne işe yarar?
  4. Tiens ürünleri nelerdir?
  5. Tiens Airiz hangi ülkenin?
  6. Tiens takviye edici gıda ne ise yarar?
  7. Tiens Spirulina içeren kapsül takviye edici gıda ne işe yarar?
  8. Airiz kimin?
  9. Tiens çinko ve yumurta beyazı içeren kapsül takviye edici gıda ne ise yarar?
  10. Tiens Airiz ped hangi ülkenin?
  11. Airiz ped hangi hastalıklara iyi gelir?
  12. Tiens spirulina kimler kullanamaz?
  13. Kitosan neye iyi gelir?

Tiens Türkiye nedir?

Tiens grup; biyoteknoloji, sağlık yönetimi, otel ve turizm işletmeleri gibi pek çok alanda faaliyet gösteren tecrübeli şirketler bütünüdür. 1995 yılında kurulan ve uluslararası ölçekte tanınırlık elde eden şirket, profesyonel ve akılcı yaklaşımlarla kişisel bakım sektöründe de başarıyı yakalamıştır.

Tiens ürünleri kimin?

TIENS Group Co.Ltd 1995 yılında Li Jinyuan tarafından Tianjin, Çin'de kurulmuş olup uluslararası pazara ise 1997 yılında giriş yapmıştır.

Tiens nedir ne işe yarar?

Gıda takviyeleri, sağlık cihazları, cilt bakımı ürünleri, günlük bakım ürünleri gibi çok çeşitli ürün yelpazesine sahip olan Tiens Group yaklaşık 40 milyon aileye yüksek yaşam kalitesi sağlarken aynı zamanda tüm dünyaya sağlık, mutluluk, güzellik ve zenginlik sunuyor.

Tiens ürünleri nelerdir?

Tiens
  • Destekleyici Besinler.
  • Ultra Hijyenik Ped.
  • Günlük Ped.
  • Besin Takviyeleri.
  • Diş Macunları Ve Macun Sıkma Makineleri.
  • Bileklikler.
  • Vücut Losyon ve Kremleri.
  • Şampuanlar.
Daha fazla öğe...

Tiens Airiz hangi ülkenin?

Tiens Airiz Ped, 1995 yılında Li Jinyuan tarafından kurulan TIENS Group Co. Ltd. bünyesinde üretilen ped markasıdır. Firma gıda takviyesi, sağlık cihazı, cilt bakım ürünleri üretmektedir. Çin merkezli TIENS Group, 190 ülkede faaliyet göstermektedir.

Tiens takviye edici gıda ne ise yarar?

TIENS Nutrient Kalsiyum Tozu İçeren Takviye Edici Gıda Bu gıda takviyesi iyi sindirilen organik kalsiyum, C vitamini, A vitamininin değerli bir kaynağıdır. Kalsiyum, kemik ve dişlerin gelişimi ve büyüme için gereklidir. Ayrıca sindirim enzimlerinin işleyişine de katkıda bulunmaktadır.

Tiens Spirulina içeren kapsül takviye edici gıda ne işe yarar?

Spirulina, besin takviyesi olarak kullanılan mavi-yeşil bir alg türüdür. Yüksek oranda protein, doğal demir, B vitamini, ve beta karoten dahil birçok vitamin ve mineral içerir. Antioksidanlar, esansiyel amino asitler, klorofil ve phycocyanobilin (fikosiyanin) içeren spirulina, vegan diyetlerinde yaygın olarak yer alır.

Airiz kimin?

AIRIZ, 1995 yılında Li Jinyuan tarafından kurulan Tiens, Inc. bünyesindeki ped markasıdır. TIENS Group, 190 ülkede faaliyet gösteren, gıda takviyeleri, sağlık cihazları, cilt bakımı ürünleri, günlük bakım ürünleri üreticisidir.

Tiens çinko ve yumurta beyazı içeren kapsül takviye edici gıda ne ise yarar?

Çinko ve Yumurta Beyazı İçeren Kapsül Takviye Edici Gıda • Sağlıklı bağışıklık sistemi, • Güzel cilt, saç ve tırnaklar Çinko; normal asit-baz metabolizmasına, karbonhidrat metabolizmasına, DNA sentezine, makro besin öğeleri metabolizmasına ve protein sentezine katkıda bulunur.

Tiens Airiz ped hangi ülkenin?

Tiens Airiz Ped, 1995 yılında Li Jinyuan tarafından kurulan TIENS Group Co. Ltd. bünyesinde üretilen ped markasıdır. Firma gıda takviyesi, sağlık cihazı, cilt bakım ürünleri üretmektedir. Çin merkezli TIENS Group, 190 ülkede faaliyet göstermektedir.

Airiz ped hangi hastalıklara iyi gelir?

Ayrıca Kadın Pedi, İdrar Yolu Hastalığı Olanlara Ve İnkontinans Hastalarına Da Tavsiye Edilir. Negatif Yüklü İyonlar(Anyon) Havanın Elemanlarıdır. Negatif Yüklü İyonların Bakterileri, Küfü Ve Zararlı Maddeleri Yok Etme Özelliği Vardır.

Tiens spirulina kimler kullanamaz?

Spirulinayı kimler kullanmamalı?
  • Deniz ürünleri, deniz yosunu ve diğer deniz bitkilerine alerjisi olanlar.
  • Tiroid hastaları,
  • Otoimmün bir rahatsızlığı olanlar,
  • Gut hastaları
  • Böbrek taşı olanlar,
  • Fenilketonüri (PKU) hastaları,
  • Herhangi bir pıhtılaşma önleyici ilaç kullananlar,
Daha fazla öğe...

Kitosan neye iyi gelir?

Tıp ve askeri alanda kullanımı; Kitosan, kanama olan bölgeye uygulandığında elektrostatik etkileşimler sayesinde eritrosit hücrelerini yara ağzına doğru çekmek suretiyle pıhtılaşmayı sağlamaktadır. Bu sebeple ameliyatlarda ya da askeri alanda yaralanmalarda kan durdurucu olarak kullanılmaktadır.