Vodafone cihaz puan sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vodafone cihaz puan sorgulama nasıl yapılır?
  2. Turkcell puan sorgulama nasıl yapılır?
  3. Turkcell puan ne yapilir?
  4. Turkcell biriken puanlar ne işe yarar?
  5. Turkcell kaç ay sonra telefon alınır?
  6. SARI KUTU Puanlarimi nasil kullanirim?
  7. Turkcell Sarı puan ile ne alabilirim?
  8. Vodafone den telefon almak için kaç puan gerekiyor?
  9. Vodafone telefon almak için kaç puan lazım?
  10. Türk Telekom kaç ayda cihaz alabilirim?

Vodafone cihaz puan sorgulama nasıl yapılır?

Vodafone puan sorgulama işlemi için, adresinize en yakın Vodafone bayiliğini ziyaret edebilirsiniz. Bu yapacağınız görüşme neticesinde puan durumunuzu öğrenebilir ve var olan puanınız ile aylık taksit ödemeleri faturanıza yansıtılacak şekilde hangi cihazı satın alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Turkcell puan sorgulama nasıl yapılır?

Müşteri Hizmetlerinden Turkcell Puanı Sorgulama En çok tercih edilen yöntemlerin başında 532'yi arayarak puan sorgulama geliyor. Siz de hangi faturalı hat üzerinden cihaz satın almak istiyorsanız o numara ile 532'yi arayabilir ve puanınızı öğrenebilirsiniz.

Turkcell puan ne yapilir?

Turkcell Puan ile Telefon Alma Yeterli puanınız olduğu taktirde sorun yaşamadan faturan üzerine telefon alabilirsin. Fatura üzerine telefonu sadece hattın yasal sahibi alabilir. Hat sahibi Turkcell mağazalarından ya da internet sitesi üzerinden puan ile cihaz satın alabilir.

Turkcell biriken puanlar ne işe yarar?

Faturalı hattınızda birikmiş olan kredi puanları değerlendirilirken her 1 puan 1 TL değerinde hesaplanmaktadır. Operatörün belirlediği puan aralıklarına göre size alabileceğiniz telefon seçenekleri sunulur ve siz sunulan cep telefonu modellerinden birisini seçerek 6 ile 12 ay geri ödeme sisteminde sahip olabilirsiniz.

Turkcell kaç ay sonra telefon alınır?

Normal şartlarda 6 aylık fatura ödeme durumun olması gerekirsen şimdi 1 aylık kullanıcılara bile fatura üzerinden telefon verilmektedir. Faturalı hatta geçtikten sonra hemen taksitle telefon almak isteyenlerin mutlaka banka sicilleri temiz olmalıdır.

SARI KUTU Puanlarimi nasil kullanirim?

Sarı Kutu Puan Sorgulama ve Hediye Kullanımı Turkcell kullanıcıları SARI PUAN yazıp 2222'e SMS göndererek ve ya Turkcell Hesabım uygulamasından Sarı Kutu puanlarını sorgulayabilir. Kullanıcılar Turkcell.com.tr veya Turkcell hesabıma giriş yaparak puanları doğrultusunda hediye seçimi yapabilir.

Turkcell Sarı puan ile ne alabilirim?

Toplanan SarıPuanlarla İnternet paketlerinden Sinema Biletine, SMS paketlerinden Turcell Mağaza Hediye Çekine kadar bir çok hediyeden birini seçebilirsiniz. Turkcell'lilere BP'de 25 TL Yakıt Hediye! Siz de hemen SARI KUTU yazp 2222'ye gönderin, Sarı Puanlarınızı biriktirmeye başlayın!

Vodafone den telefon almak için kaç puan gerekiyor?

Cihaz sahibi olmak için yeterli bir puanınız bulunuyor ise en yakın Vodafone bayisine giderek cihaz satın alabilirsiniz. Birikmiş puanınız 1000 puan ise 1000 TL'lik cihaz, 6000 puan ise 6000TL ve üzeri bir cihaz almaya hak kazanmış olursunuz.

Vodafone telefon almak için kaç puan lazım?

Vodafone puan sisteminde her 1 puan 1 TL ye karşılık gelmektedir. Örneğiniz 3000 puanı olan biri 3000 TL telefon yada cihaz alabiliyorken 6000 puanı olan biri daha yüksek fiyatlı cihaz yada telefonu alabilir.

Türk Telekom kaç ayda cihaz alabilirim?

Turk telekom cihaz puan sorgulama yani İkinci cihaz almak isteyen kişilerde orta sınıf telefon ve cihaz kampanyalarından yararlanmak için minimum 6 ay düzenli fatura ödeme yapılması gerekir. Bedeli yüksek cihazlar içinse bu süre bir yıla çıkmaktadır.