Samsung cep telefonları kaç yıl garantili?

İçindekiler:

  1. Samsung cep telefonları kaç yıl garantili?
  2. Yedek parça garantisi kaç yıl?
  3. Garanti tamir süresi ne kadar?
  4. Outletten satılan ürünün garanti süresi ne kadardır?

Samsung cep telefonları kaç yıl garantili?

Samsung, Android işletimi kullanan hemen hemen her mobil cihazda, 2 yıllık garanti desteği veriyor. Yani bu süre boyunca cihazınızın başına bir iş gelirse, hata ürün kaynaklı ise ücretsiz, kullanıcı hatasıysa belli bir ücret karşılığında düzeltiliyor.

Yedek parça garantisi kaç yıl?

Bu süre de kanunda 20 işgünü olarak belirlenmiş. Tamir konusunda üretici ve ithalatçıların, ayrıca ürünün kullanım ömrü boyunca yedek parça bulundurma zorunluluğu da bulunuyor ki bu süre cep telefonları ve bilgisayarlar için 5, televizyon, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makineleri için ise 10 yıl.

Garanti tamir süresi ne kadar?

Garanti kapsamındaki bir malla ilgili olarak garanti süresi içinde meydana gelen arızalarda, bu malın Satış Sonrası Hizmetler Yönetmeliği'nde yer alması halinde azami tamir süresi 20 gün olacaktır.

Outletten satılan ürünün garanti süresi ne kadardır?

Outlet kapsamında uygun fiyatlarla satılan seri sonu ürünlerin garanti süresi 2 yıl, diğer tüm outlet ürünlerinin garanti süresi 1 yıldır. Garanti süresi satın alma tarihinden itibaren başlar. Müşteri alışverişini bu şartları kabul ederek tamamlar keyfi değişim yapamaz. Outlet ürünlerine artı garanti satın alınamaz.