Yıldızname bakmak nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Yıldızname bakmak nasıl öğrenilir?
  2. Mustafa Varlı hoca kimdir?
  3. Ebced falı Nedir?
  4. Mustafa Varlı kimdir nerelidir?

Yıldızname bakmak nasıl öğrenilir?

Yıldızname, kart, taş, kahve ve su gibi materyallere ihtiyaç duymadan bakılır. Faldan bu yönü ile ayrılır, araçsız şekilde uzaktan da bakılabilir. Yıldızname uygulmasında kart, kahve gibi materyaller yerine nurani ilim, dua, ebcet ve cifr ilmi gibi yöntemler kullanılarak detaylı bir işlem yapılır.

Mustafa Varlı hoca kimdir?

İlâhiyatçı, çevirmen. 1941, Hatay doğumlu. Yüksek İslâm Enstitüsü mezunu. İlk yazıları Hilal dergisinde, daha sonra Diyanet Dergisi, Diyanet Gazetesi ve İslâm dergisinde yayımlandı.

Ebced falı Nedir?

Ebced, Arap harflerinin akılda kolaylıkla kalması için geliştirilmiş bir formüldür. Eski Arap alfabesindeki her harfe özel bir rakam verilmiştir. Zamanla ebced harflerinin değişik sistemlere göre farklı şekillerde sayı değerleri ortaya çıkmış. Birbirleriyle karşılaştırıldıklarında, bazı şifreler ortaya çıkıyor.

Mustafa Varlı kimdir nerelidir?

1941, Hatay doğumlu. Yüksek İslâm Enstitüsü mezunu. İlk yazıları Hilal dergisinde, daha sonra Diyanet Dergisi, Diyanet Gazetesi ve İslâm dergisinde yayımlandı. ... Peygamber Efendimiz, Helal ve Haram, Niçin Müslüman Olduk, İslâm İlmihali (1991), 4444 Dua Budur (2004).