Çevrimiçi olmak nedir?

İçindekiler:

  1. Çevrimiçi olmak nedir?
  2. Whatsappta çevrimiçi nasıl görünmez?
  3. WhatsApp beni sildiğini nasıl anlarım?
  4. Whatsappta karşı tarafın mesajlarını sildiğini nasıl anlarım?

Çevrimiçi olmak nedir?

Türkçe karşılığı olarak ise 'çevrimiçi, internet üzerinden bilgisayara bağlı olarak çalışma' şeklinde tanımlanmaktadır. Online Kelimesinin Sözlük Anlamı Nedir? ... Kelimenin kökeninden yola çıkıldığında online olmak internet üzerinde çevrimiçi kalmak olarak nitelenebilir.

Whatsappta çevrimiçi nasıl görünmez?

WhatsApp çevrimiçi gizlemek için ayarlar menüsüne girmeniz gerekir. Ayarlar> Gizlilik> Durum adımlarını takip ediniz. Daha sonra buradan kişilerim seçiliyse tüm kişileriniz çevrim içi olup olmadığınızı görebiliyor demektir. Buradan kişiler yerine hiç kimse yazanı tercih ediniz.

WhatsApp beni sildiğini nasıl anlarım?

Whatsapp'ta silindiğini nasıl anlarsın diye merak ediyorsanız gizlilik ayarlarını sadece rehberinde kayıtlı olan kişilere açık olacak şekilde güncelleyen kişinin profil fotoğrafına, son görülme tarihine ve durumuna bakmanız yeterli.

Whatsappta karşı tarafın mesajlarını sildiğini nasıl anlarım?

Gönderilen mesaj karşı taraftan silindiğinde silinen kişinin sohbetinde “Bu mesaj silindi” ibaresi yer alıyor. Ancak mesajı silen kişi, sadece kendi ekranından silerse karşı tarafın sohbet ekranında herhangi bir ifade yer almıyor. Yani karşı taraf mesajı görmeye devam ediyor.