Takma kirpiğe rimel nasıl sürülür?

İçindekiler:

  1. Takma kirpiğe rimel nasıl sürülür?
  2. Takma kirpik nasıl kullanılır?
  3. Takma kirpik nasıl çıkarılır?
  4. Duo kirpik yapıştırıcı nasıl kullanılır?
  5. Takma kirpik ikinci kez nasıl kullanılır?
  6. Takma kirpik eyeliner ile yapışır mı?

Takma kirpiğe rimel nasıl sürülür?

Takma kirpiğe rimel sürülür mü? Takma kirpiği kullanmadan önce göz makyajının bir kısmını tamamlamak gerekir. Rimel ve eyeliner uygulamasını, takma kirpikten sonra yapabilirsiniz. Takma kirpiği yapıştırdıktan sonra rimel uygulamak veya kirpik diplerine eyeliner çekmek, daha dikkat çekici gözlere sahip olmanızı sağlar.

Takma kirpik nasıl kullanılır?

Burada senin için kolaylık sağlayacak yöntem, kirpiği ilk olarak gözünün tam ortasına yerleştirmek olacaktır. Sonrasında kirpik dibine iyice yerleşen takma kirpiği, cımbız yardımı ile nazikçe göz pınarına ve göz kenarına yapıştırabilirsin. Şimdi, etkileyici bakışlarınla dikkatleri kolayca üzerine çekmeye hazırsın!

Takma kirpik nasıl çıkarılır?

Takma kirpikleri çıkarmak son derece kolay ama özen isteyen bir adım. Kendi kirpiklerine zarar vermek istemezsin ne de olsa. Göz makyajı çıkarıcı ile takma kirpik yapıştırıcısını yumuşat ve gözlerinin dış köşelerinden başlayarak takma kirpiği ellerin yardımıyla, yalnızca takma kirpiği tutacak şekilde nazikçe çek.

Duo kirpik yapıştırıcı nasıl kullanılır?

Kirpik yapıştırıcısından az miktarda düz kısmına sürün. Yalnız çok az miktarda sürmeye çalışın aksi taktirde çok sürerseniz yapıştırıcı kirpik dibinde birikerek kötü bir görüntü oluşturuyor. Az miktarda sürdükten sonra kirpiği sallayarak ve ya üfleyerek yapıştırıcının kurumasını bekleyin.

Takma kirpik ikinci kez nasıl kullanılır?

Takma kirpiklerin kullanımı kişiden kişiye ve kirpiğin kalitesine göre değişir. Ama genelde kadınlar takma kirpikleri birkaç kez daha kullanılır. Eğer doğru yapıştırıcı ve kirpik kullanımı gerçekleştirilirse takma kirpiklerin tekrar kullanılmasında herhangi bir sakınca görülmez.

Takma kirpik eyeliner ile yapışır mı?

Takma kirpiğine yapıştırıcı seçerken siyah ve şeffaf kirpik yapıştırıcılarına yönelmelisin. Eğer eyeliner makyajı yapacaksan siyah kirpik yapıştırıcısı kullanabilirsin. Açık renkli göz makyajı yapmak istiyorsan mutlaka şeffaf takma kirpik yapıştırıcısı kullanmalısın.