Amerikadan alınan iPhone garantisi Türkiye'de geçerli mi?

İçindekiler:

  1. Amerikadan alınan iPhone garantisi Türkiye'de geçerli mi?
  2. Amerikadan gelen iPhone türkiyede çalışır mı?
  3. iPhone 12 Pro kaç euro?
  4. iPhone 12 Pro Amerikada kaç dolar?
  5. Yurtdışından alınan iPhone nasıl açılır?
  6. Yurtdışından gelen iPhone telefon ne kadar süre sonra kapanır?
  7. Yurtdışından alınan telefonun garantisi olur mu?
  8. iPhone garantisi her ülkede geçerli mi?
  9. iPhone 11 Pro Max Amerikada kaç dolar?
  10. Yurtdışından gelen iphone 6 nasıl açılır?
  11. Iphone IMEI atılır mı?
  12. Yurtdışından gelen telefon ne kadar sürede kapanır?

Amerikadan alınan iPhone garantisi Türkiye'de geçerli mi?

Uluslararası garanti artık Türkiye'de geçerli değil. ... Bugüne kadar yurtdışından iPhone veya iPad aldığınızda, global garanti sayesinde belli bir süre ürünleri Türkiye'de garanti kapsamında onarım veya değişim yapılabiliyordu.

Amerikadan gelen iPhone türkiyede çalışır mı?

Üstelik Apple'ın uluslararası garantisi Türkiye'yi kapsamıyor. Yani yurt dışından aldığınız bir Apple ürünü Türkiye'de garanti kapsamında değil.

iPhone 12 Pro kaç euro?

İtalya Fiyatları iPhone 12 - 939 EUR iPhone 12 Mini - 839 EUR iPhone 12 Pro - 1189 EUR iPhone 12 Pro Max - 1289 EUR İtalya içinse durum farklı.

iPhone 12 Pro Amerikada kaç dolar?

Lansman kapsamında iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max de görücüye çıktı. iPhone 12 Pro'nun ABD'deki başlangıç fiyatı 999 dolar iPhone 12 Pro Max'in başlangıç fiyatı ise 1099 dolar olarak açıklandı.

Yurtdışından alınan iPhone nasıl açılır?

Yasaya göre, yolcu beraberinde getirilen cihazların kayıt işlemi için pasaport sahibi olan kişilerin e-devlet sitesine veya abone kayıt merkezlerinden başvurması gerekiyor. Abone kayıt merkezine şahsen başvurularda pasaportun yanı sıra telefon harcı ödendiğini gösterir belgenin aslı ile başvuruda bulunulması isteniyor.

Yurtdışından gelen iPhone telefon ne kadar süre sonra kapanır?

Yurtdışından getirilen telefonlar 120 gün kayıt yaptırmadan kullanılabilmektedir. Cihaz 120 gün içinde kayıt edilmemesi durumunda iletişime kapatılmaktadır.

Yurtdışından alınan telefonun garantisi olur mu?

Bir başka deyişle yurtdışından satın alınan iPhone ve iPad modellerini, ülkemizde garanti kapsamı içerisinde tamir ettirmek veya değiştirmek mümkün değil. Artık yurtdışından cihaz alan kullanıcıların, cihazlarına bir şey olduğunda mutlaka para ödeyerek tamir veya değişim yaptırması gerekecek.

iPhone garantisi her ülkede geçerli mi?

Apple'ın yaptığı ürünlerin garantisi tüm dünyada geçerlidir. Ama bu konuda kanunlarla bazı kısıtlamalar yapılmıştır. Türkiye için üretilen belirli model numaralarının Türkiye'de garantisi geçerli.

iPhone 11 Pro Max Amerikada kaç dolar?

iPhone 11 Pro'nun ABD fiyatı 999 dolar olarak açıklandı. Apple'ın en büyük noya sahip modeli iPhone 11 Pro Max ise 1099 dolardan satışa çıkacak.

Yurtdışından gelen iphone 6 nasıl açılır?

Yurt dışından gelen telefon kapandı nasıl açılır, adım adım yurt dışı telefon kaydı nasıl yapılır:
  1. Yurt dışı telefon kayıt harcı 2.006 TL'yi bankaya veya internet ver dairesinden öde.
  2. E-devlet üzerinden belge gerekmeden kaydını yap.
  3. E-Devlet yoksa Abone kayıt merkezinden kaydını yaptır.
Daha fazla öğe...

Iphone IMEI atılır mı?

IOS tabanlı cihazlara ise IMEI atma işlemi gerçekleştirilemiyor. Android tabanlı olan cihazların IMEI kodlarının değiştirilmesi ise box setler ya da manuel kod girilerek gerçekleştiriliyor.

Yurtdışından gelen telefon ne kadar sürede kapanır?

Yurtdışından getirilen telefonlar 120 gün kayıt yaptırmadan kullanılabilmektedir. Cihaz 120 gün içinde kayıt edilmemesi durumunda iletişime kapatılmaktadır. Kayıt edilmesi zorunlu olan cihazlar nelerdir? Elektronik kimlik bilgisini haiz cihazların (IMEI numarasına sahip) tamamının kayıt altına alınması gerekmektedir.