Vodafone engelli indirimi yüzde kaç?

İçindekiler:

  1. Vodafone engelli indirimi yüzde kaç?
  2. Engelli internet indirimi ne kadar?
  3. Vodafone redbox kaç TL?
  4. Türk Telekom'dan engellilere indirim var mı?

Vodafone engelli indirimi yüzde kaç?

Bu kampanya engellilere, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimlerine ve gazilere özel olarak sunulur. Kampanya kapsamında Red20, Red25,Red30, Red35, Redli Genc Oyun paketlerine paket ücretleri üzerinden F indirim verilecektir.

Engelli internet indirimi ne kadar?

Engelli Kullanıcılara İndirimli İnternet Türk Telekom, %40 ve üzerinde özür durumunu belgeleyen engelli kullanıcılar için internet hizmetini, internet servis sağlayıcılara toptan olarak %25 indirimli olarak sunuyor.

Vodafone redbox kaç TL?

Vodafone'un faturalı bireysel müşterileri için sunduğu yeni RedBox tarifelerinde, 200 GB internet içeren RedBox 200 tarifesi ayda 119,90 TL'ye, 250 GB internet içeren RedBox 250 tarifesi ayda 159,9 TL'ye, 15 Mbps hızında limitsiz internet sunulan RedBox Limitsiz tarifesi ise ayda 159,9 TL'ye sunuluyor.

Türk Telekom'dan engellilere indirim var mı?

Türk Telekom'dan engelli, gazi ve şehit yakınlarına özel bireysel faturalı mobil tekliflerde %25 indirim! ... Bu kapsamdaki müşterilerimize tüm bireysel faturalı tarife, abonelik paketi ve kampanyalarda, katma değerli hizmetler hariç olmak üzere, KDV matrahı (KDV hariç tutar) üzerinden 25% oranında indirim uygulanacaktır.