Başakşehir hangi semtte?

İçindekiler:

  1. Başakşehir hangi semtte?
  2. İstanbul Başakşehir nasıl bir yer?
  3. İstanbul Başakşehir hangi yakada?
  4. Bahçeşehir hangi ile bağlı?
  5. Istanbul Başakşehir Anadolu yakasında mı?
  6. Bahçeşehir hangi ilçeye bağlı?
  7. Başakşehir'e metro var mı?

Başakşehir hangi semtte?

Başakşehir, İstanbul'un bir ilçesidir. 2008 yılında Küçükçekmece ilçesinden ayrılarak ilçe yapılmıştır. Denize kıyısı olmayan Başakşehir, kuzeyde Arnavutköy, kuzeydoğuda Eyüp, doğuda Sultangazi ve Esenler, güneyde Bağcılar, Küçükçekmece ve Avcılar ile güneybatıda Esenyurt ilçeleriyle çevrilidir.

İstanbul Başakşehir nasıl bir yer?

Başakşehir, İstanbul'un 39 ilçesinden birisidir. ... Bahçeşehir Başakşehirin en fazla nüfusa sahip bölgesi olup modern yaşam standartlarında geliştirilmiş bir bölgedir. Sınırları içinde 26.000 m²'lik Türkiye'nin en büyük yapay göletini barındırmaktadır. Mevcut 380.000 kişilik nüfusun 2019'te 800.000 olması beklenmektedir.

İstanbul Başakşehir hangi yakada?

Başakşehir, Türkiye'nin kuzeybatısındaki Marmara Bölgesinde bulunan İstanbul ilinin yaklaşık 342 bin nüfuslu ilçesidir ve İstanbul'un Avrupa yakasındadır.

Bahçeşehir hangi ile bağlı?

Bahçeşehir, Başakşehir
Bahçeşehir
ÜlkeTürkiye
BölgeMarmara
İlİstanbul
İlçeBaşakşehir
8 satır daha

Istanbul Başakşehir Anadolu yakasında mı?

Başakşehir, kuzeyde Arnavutköy, kuzeydoğuda Sultangazi ve Eyüpsultan, doğuda Esenler, güneyde Bağcılar, Küçükçekmece ve Avcılar ile batıda Esenyurt ilçeleriyle çevrilidir....
Başakşehir
ÜlkeTürkiye
BölgeMarmara
İlİstanbul
İdare
13 satır daha

Bahçeşehir hangi ilçeye bağlı?

Başakşehir, İstanbul'un bir ilçesidir. 2008 yılında Küçükçekmece, Esenler ve Büyükçekmece ilçelerinden ayrılarak ilçe yapılmıştır. Başakşehir, kuzeyde Arnavutköy, kuzeydoğuda Sultangazi ve Eyüpsultan, doğuda Esenler, güneyde Bağcılar, Küçükçekmece ve Avcılar ile batıda Esenyurt ilçeleriyle çevrilidir.

Başakşehir'e metro var mı?

Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen en önemli ulaşım sistemlerinden biri olan Otogar-Bağcılar-Başakşehir-Olimpiyatköy Metro Hattı'nın Başakşehir Kirazlı hattı hizmete açıldı. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından hizmete açılan hat,9 duraktan oluşuyor.