Hangi banka ev ipotekli kredi veriyor?

İçindekiler:

  1. Hangi banka ev ipotekli kredi veriyor?
  2. Ev ipotekli kredi kac ay?
  3. Araba ipotek yapılır mı?
  4. Ipotekli bireysel finansman kredisi nedir?
  5. Rehinli araç üzerine kredi çekilir mi?

Hangi banka ev ipotekli kredi veriyor?

İpotekli olarak ihtiyaç kredisi kullanacaklar için 3 tavsiye edeceğimiz banka Akbank'tır. Banka müşterilerine sadece konut ipotekli olarak ihtiyaç kredisi vermektedir. İpotek edilecek olan konutun tapu aslı yada fotokopisi ile ihtiyaç kredinizi yüksek miktarlar da Akbank üzerinden kullana bilirsiniz.

Ev ipotekli kredi kac ay?

İpotek edilecek olan taşınmaz alınacak kredinin türüne göre değişmektedir. İpotekli ihtiyaç kredilerinin vadesi BDDK kararı ile en fazla 60 ay olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Ekspertiz değerinin €'ine kadar kredi kullanma imkânı ile yüksek tutarlı kredi talebinizi karşılamanız mümkündür.

Araba ipotek yapılır mı?

Araçlara genellikle banka kredisi nedeniyle ipotek konur. Özellikle taşıt kredisi ile aldığınız aracınız banka tarafından ipoteklenir ve borç bitene kadar ipotek kaldırılmaz. Ayrıca finans kuruluşları ya da şirketler ile yapacağınız anlaşmalar nedeniyle de aracınıza ipotek uygulanabilir.

Ipotekli bireysel finansman kredisi nedir?

Yasa kapsamında ipotekli bireysel finansman, ihtiyaç duyduğunuz hizmet/tüketim malı bedelinin finanse edilmesi karşılığı finansman kullanacak kişi adına kayıtlı konutun ipotek alındığı finansman ürünüdür.

Rehinli araç üzerine kredi çekilir mi?

Bir taşıtın ipotek edilmesi, borca karşı verilen bir güvencedir. Ödenmeyen borçlarda ipotek edilen araca banka tarafından el konulur. Kredi çekmek için başvuru yaptığınızda, banka sizden ipotek isteyebilir ya da siz imkânlar dahilinde kredi alamayacağınızı düşünüyorsanız, aracınızı ipotek ederek kredi alabilirsiniz.