Superonline TV plus ne kadar?

İçindekiler:

  1. Superonline TV plus ne kadar?
  2. Superonline TV internete nasıl girilir?
  3. Superonline TV nedir?
  4. TV+ ne ise yarar?
  5. Evde TV Plus nasıl kullanılır?

Superonline TV plus ne kadar?

Sadece TV+ Kampanyası
​​TV+ Paketleri​ TV+ Paketi Aylık Tarife FiyatıKampanya Fiyatı*​​
​TV+ Giriş Paketi​​​44,90 TL​​​​​49,90 TL
​TV+ Aile Paketi​​​59,90 TL​​​​​​64,90 TL​
​TV+ Ekstra Paketi​69,90 TL74,90 TL

Superonline TV internete nasıl girilir?

TV+ müşterileri, sistemlerde kayıtı cep telefon numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Turkcell müşterisiyseniz SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp "0(532) 755 2222"a kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

Superonline TV nedir?

TV+, dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden TV ve film izleyebileceğiniz internet tabanlı dijital TV platformudur. ... TV+, çoklu ekran erişimi, yayınları kaydetme, geri alma ve gelişmiş kişiselleştirme özellikleri ile eşsiz bir TV deneyimi sunulmaktadır.

TV+ ne ise yarar?

110'dan fazla yerli ve yabancı kanalları, sevdiğiniz filmleri, dizileri Turkcell TV+ uygulamasını kullanarak cebinizden veya tabletinizden ya da www.turkcelltvplus.com.tr adresine giderek bilgisayarınızdan izleyebileceğiniz, dilerseniz 2 TL'den başlayan fiyatlarla en popüler, en güncel filmleri kiralayabileceğiniz bir ...

Evde TV Plus nasıl kullanılır?

​+Cep Paketi ile bilgisayarınızdan www.turkcelltvplus.com.tr adresine girerek veya cep telefonu ve tabletinizden mobil uygulamayı indirerek izleyebilirsiniz. Onlarca sen seç filmini paketinize dahil olarak ücretsiz izleyebilir, yayınları veya filmleri kaydedebilirsiniz.