Kitap Yurdu taksit var mı?

İçindekiler:

  1. Kitap Yurdu taksit var mı?
  2. Kitap Yurdu kargo ücreti ne kadar?
  3. Kitapyurdu teslim noktasından nasıl alınır?
  4. Kitap yurdunda puan ne işe yarıyor?
  5. Ucuz kitap al da kapıda ödeme var mı?
  6. Jet kargo kargom nerede?
  7. Jetizz kaç günde gelir?

Kitap Yurdu taksit var mı?

Kitapyurdu Sesli Kitap uygulamasına sınırsız erişim sağlanmaktadır. Tüm siparişlerden 2 kat puan kazanılmaktadır. Her gün verilen ilk siparişte kargo ücretsiz olmaktadır. Bonus, Maximum ve World kredi kartlarına 4 aya kadar taksit imkanı sunulmaktadır.

Kitap Yurdu kargo ücreti ne kadar?

Şu sıralar kitap satış siteleri arasındaki en iyi kargo fiyatları kitapyurdu'nda. Sitenin kargo ücreti; 40 TL'den sonra 2 TL, 75 TL'den sonra ise ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

Kitapyurdu teslim noktasından nasıl alınır?

Alışverişinizin Kargo Metodu adımında, "Kargo" veya "Kapıda Nakit ödeme" sekmelerinde, dilediğiniz Teslim Noktasını kolayca seçebilirsiniz. Siz kargonuzu değil, kargonuz sizi beklesin! Siparişinizi kargo ücreti ödemeden dilediğiniz zaman alabilirsiniz.

Kitap yurdunda puan ne işe yarıyor?

Sitedeki; “Puan Kataloğu” kısmında, puanlarınız ile alışveriş yapabileceğiniz kitaplar ve diğer ürünler yer alıyor. Bu şekilde kitap alırsanız 4,60 TL'lik kargo ücreti dışında herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.

Ucuz kitap al da kapıda ödeme var mı?

Sitemizden seçtiğiniz ürünleri, hiçbir ödeme yapmadan kredi kartı kullanmadan, Havale / Eft yapmadan kapıda nakit ödemeli olarak kolayca sipariş verebilirsiniz. Kapıda ödemeli sipariş verebilmeniz için seçmiş olduğunuz ürün bedellerinin ara toplamı sitemizde belirtilen tutar olması gerekmektedir.

Jet kargo kargom nerede?

Bunun için ilk olarak Hepsijet resmi web sitesini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Daha sonra, web sitesinin sağ üst kısmında bulunan “Gönderi Takip” butonuna basarak takip kodunuzu ve doğrulama kodunu girmeniz gerekmektedir. Gerekli adımları tamamladıktan sonra, kargonuza ait detaylı takip bilgilerini edinebilirsiniz.

Jetizz kaç günde gelir?

Jet Kargo hizmeti, hızlı ve güvenilir teslimat sistemidir. Gönderileriniz bir sonraki gün en geç 10.00'a kadar teslim edilmektedir.