Avşa feribot nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Avşa feribot nereden kalkıyor?
  2. Istanbuldan Avşa Adasına nasıl gidilir?
  3. Zeytinburnu Avşa feribot nereden kalkıyor?
  4. Avşa feribot kaç para?
  5. Zeytinburnu Avşa seferleri kaç saat sürer?
  6. Silivriden Avşa Adasına nasıl gidilir?
  7. Zeytinburnu Avşa arabalı vapur kaç saat sürer?
  8. Tekirdağ Avşa seferleri kaç saat?
  9. Avşa adasından Marmara Adası'na nasıl gidilir?

Avşa feribot nereden kalkıyor?

İDO İstanbul Avcılar İskelesinden Avşa Adasına 3 saatte ulaşılabilmektedir. İDO Hızlı feribotları Avcılar isklesine uğrayan seferlerinde Bostancı 4 saat 30 dakika - Yenikapı 3 saat 45 dakika sürmektedir. Gestaş Erdek İskelesinden Avşa Adasına 2 saatte ulaşmaktadır.

Istanbuldan Avşa Adasına nasıl gidilir?

Avşa Adasına İstanbul, Erdek ve Tekirdağ'dan kalkan deniz otobüsleri ile ya da feribot ile gidilebilmektedir. Bu adaya Eskişehir, Bursa, İzmir gibi yakın illerden gidecek olanların önce Erdek iskelesine gelerek buradan Adalar 1, Gestaş, Marmara Roro arabalı gemileri ile adaya geçmesi gerekmektedir.

Zeytinburnu Avşa feribot nereden kalkıyor?

Yener C feribotu, İstanbul Zeytinburnu Zeyport Limanı'ndan kalkarak Avşa Adası'na 5-6 saat aralığında gelmektedir.

Avşa feribot kaç para?

Avşa Adası Bilet Fiyatları 2021 yaz sezonunda Erdek'ten Avşa'ya indirimli 12 TL, Tekirdağ'dan 60 TL, Tekirdağ Barbaros'tan 40 TL, İstanbul'dan Yenikapı Bostancı Avcılar Avşa Adası bilet fiyatları İDO ile 80 TL bilet fiyatı ödeyerek gidebilirsiniz.

Zeytinburnu Avşa seferleri kaç saat sürer?

Yener Ciner gemisi Zeytinburnu'ndan Avşa ve Marmara Adası'na da yolcu ve araç taşımaktadır. Yener C. gemisi Zeytinburnu-Avşa Adası tahmini varış süresi 5 saat 30 dakikadır.

Silivriden Avşa Adasına nasıl gidilir?

Silivri'den Avşa Adası'na direk feribot seferi yoktur. Uçar Seyehat ve İstanbul Seyahat'in araçları ile Silivri'den Tekirdağ Akport Gümrüklü Limanı arası 1 saat süren servisler aracılığı ile ulaşım sağlanmaktadır. Tekirdağ Avşa arası 3 saattir.

Zeytinburnu Avşa arabalı vapur kaç saat sürer?

Yener Ciner gemisi Zeytinburnu'ndan Avşa ve Marmara Adası'na da yolcu ve araç taşımaktadır. Yener C. gemisi Zeytinburnu-Avşa Adası tahmini varış süresi 5 saat 30 dakikadır. DİĞER GÜNCEL AVŞA ADASI FERİBOT SEFERLERİ SAYFAMIZDAN ALTERNATİF ULAŞIM YOLLARINI İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

Tekirdağ Avşa seferleri kaç saat?

Tekirdağ Avşa Feribot kaç saat? Tekirdağ'dan Avşa'ya feribot ile 3,5 saatte ulaşabilirsiniz. Aracınızı da Tekirdağ feribotları ile Avşa'ya götürebilirsiniz.

Avşa adasından Marmara Adası'na nasıl gidilir?

Avşa Adası'ndan Marmara Adası'na ulaşımı hergün seferi bulunan deniz otobüsleri İstanbul-Marmara Adası-Avşa Adası seferi üzerinden gerçekleşmektedir. İDO(istanbul Deniz Otobüsü), Tekirdağ Avşa Adası seferi düzenleyen tüm feribotlar ve Erdek feribotları ile Marmara Adası'na kolay bir şekilde gidilebilmektedir.