Açık öğretim yeni kayıt ne zaman?

İçindekiler:

  1. Açık öğretim yeni kayıt ne zaman?
  2. AÖF kayıt parası nasıl yatırılır?
  3. Açık Öğretim parası nasıl yatırılır?
  4. Açık Öğretim ödemesi nasıl yapılır 2020?
  5. Açık Öğretim Ziraat parası nasıl yatırılır?
  6. Katkı payı öğrenim ücretleri nereye ödenir?
  7. Katkı payı ödenmezse ne olur?

Açık öğretim yeni kayıt ne zaman?

1) Açık Öğretim Lisesi 2020-3. Dönemi kayıt yenileme ve yeni kayıt işlemleri 26 Nisan Pazartesi günü başlayıp 10 Mayıs Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecektir. 2) Açık Öğretim Lisesinde kayıtlı öğrencilerden 2 Temmuz 2004 (dahil) ve öncesi doğum tarihliler kayıt yenileyebilecektir.

AÖF kayıt parası nasıl yatırılır?

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından ...

Açık Öğretim parası nasıl yatırılır?

1- ATM'den para yatırmak için Ziraat Bankası ATM'lerinden ödeme işlemleri adımını seçmeniz gerekmektir....AÖF kayıt yenileme işlemleri gerçekleştirirken aşağıdaki adımların sırasıyla uygulanması gerekiyor.

  1. Derslerini seç.
  2. Ücretini öde.
  3. Otomasyondan kaydını kontrol et.
  4. Ders kitapların e-Kampüs'te.

Açık Öğretim ödemesi nasıl yapılır 2020?

2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemeleri, 29 Ekim 2020 Perşembe günü Saat 23:59'a kadar Kredi Kartı/Banka Kartı (Çevrimiçi Başvurunuzu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilir.

Açık Öğretim Ziraat parası nasıl yatırılır?

ATM'den para yatırmak için Ziraat Bankası ATM'lerinden ödeme işlemleri adımını seçmeniz gerekmektir. Ödeme işlemlerinin ardından Eğitim/Sınav ödemeleri - Üniversite ödemeleri - Anlaşmalı Üniversite ödemeleri adımlarını izleyerek çıkan ekrana ödeme yapacağınız üniversitenin il plaka kodunu giriyorsunuz.

Katkı payı öğrenim ücretleri nereye ödenir?

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI KAPSAMINDA YÜRÜTÜLEN KATKI PAYI / ÖĞRENİM ÜCRETLERİNE İLİŞKİN ONLINE HESAPLAR. Banka şubelerinden, internet üzerinden ve bankamatik ile ödeme yapılabilir. Banka şubelerinden, internet üzerinden ve bankamatik ile ödeme yapılabilir.

Katkı payı ödenmezse ne olur?

Katkı payı zamanında ödenmezse öğrenci kayıt yaptıramaz ve o yarıyıl öğrenim hakkını kaybeder. İlgili döneme ait katkı payını ödemeyen öğrenciler o dönem için öğrencilik haklarından yararlanamaz ve herhangi bir işlem yaptıramazlar.