Kırıkhan Suriye sınırı kaç km?

İçindekiler:

  1. Kırıkhan Suriye sınırı kaç km?
  2. Hatay Kırıkhan kürt mu?
  3. Şanlıurfa Suriye sınırı kaç km?
  4. Hatay Afrin arası kaç km?
  5. Afrin kaç km?
  6. Türkiye Azerbaycan sınır uzunluğu kaç km?
  7. Ermenistan Türkiye sınırı kaç km?

Kırıkhan Suriye sınırı kaç km?

Suriye Sınırı kırıkhan hatay arası mesafe : 46 kilometre. Suriye Sınırı kırıkhan hatay arası süre : 38 dakika.

Hatay Kırıkhan kürt mu?

Kırıkhan 120 bin civarı nüfusu ile Hatay'ın en fazla nüfusa sahip 6'ıncı ilçesidir. İlçe nüfusunun büyük bir bölümü Türkmenlerden oluşmaktadır. İlçede Sünni Araplar, Kürtler ve az sayıda Çerkesler yaşamaktadır. ... Günümüzde bu mahallede Kürt nüfusu da vardır.

Şanlıurfa Suriye sınırı kaç km?

Şanlı Urfa suriye siniri arası mesafe : 294 kilometre. Şanlı Urfa suriye siniri arası süre : 3 saat 34 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Şanlı Urfa suriye siniri arası yol haritasına ulaşabilir, Şanlı Urfa noktasından suriye siniri ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Hatay Afrin arası kaç km?

Afrin Hatay Hatay arası mesafe, Afrin Hatay Hatay yol haritası, Afrin Hatay Hatay kaç saat kaç km. afrin hatay Hatay arası mesafe : 38 kilometre. afrin hatay Hatay arası süre : 43 dakika.

Afrin kaç km?

Afrin'in toplam yüz ölçümünün 3 bin 900 kilometre olduğu biliniyor.

Türkiye Azerbaycan sınır uzunluğu kaç km?

Azerbaycan-Türkiye sınırı 18 kilometre ile Türkiye'nin en kısa sınırıdır. İki ülkenin kara sınırları Aras Nehri boyunca uzanır ve biter. Azerbaycan'a bağlı Nahcivan'ın yalnız İran, Ermenistan ve Türkiye'ye kara sınırı kalmıştır.

Ermenistan Türkiye sınırı kaç km?

Ermenistan-Türkiye sınırı 328 km kilometre ile Türkiye'nin en uzun dördüncü sınırı olup, Kars Antlaşması ile günümüze kadar gelmiş kara sınırı Karabağ Savaşı sırasında Ermenistan'ın Karabağ'ı işgali ile şekillenmiştir. İki ülkenin kara sınırları Arpaçay ve Araş vadisini izleyerek Nahçıvan-Türkiye sınırında son bulur.