Sülük yağı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Sülük yağı nasıl kullanılır?
  2. Sülük tedavisi ne zaman etkisini gösterir?
  3. Sülük sivilceye iyi gelir mi?
  4. Sülük iltihaba iyi gelir mi?
  5. Sülük Tedavisi kimlere uygulanmaz?
  6. Kaç gün arayla sülük yapılır?
  7. Sülükten sonra şişme neden olur?
  8. Sülük sonrası ne yapılmalı?

Sülük yağı nasıl kullanılır?

Kullanım takribi olarak bir uygulama için 8-15 damla aralığında yapılabilir. Bu kullanım 2mg-5mg aralığına denk gelmektedir. Cinsel ilişkiden bir saat kadar önce sürülmesi önerilen Black Leech , emdirilerek sürüldükten 30 dakika kadar sonra etkinliğini göstermeye başlar ve etkisi 4 saat kadar sürer.

Sülük tedavisi ne zaman etkisini gösterir?

Sülük tedavisi uygulandıktan sekiz ay sonra bütün etkilerini gösterir.

Sülük sivilceye iyi gelir mi?

Yüze sülük uygulamaları her türlü kırışık gidermede, sivilce izleri, güneş lekeleri tedavisinde, cilt beyazlaştırmada, cilt kuruluğunun giderilmesinde, boyun kırışıklılarının giderilmesinde etkilidir.

Sülük iltihaba iyi gelir mi?

Bazı insanlar için sülük tedavisi mide bulandırıcı gelse de sülükler cildin dış katmanına yapışarak vücuttaki iltihabı söker, cilt problemlerini iyileştirir, varisi giderir, ağrıları önler.

Sülük Tedavisi kimlere uygulanmaz?

Vücudun Hangi Bölgeleri Sülük Tedavisi İçin Uygun değildir? Göz kapağı gibi yumşak cilt bölgelerine, ayak tabanı ve avuç içi gibi keratinize bölgelere, kasık, koltuk altı gibi bölgelerde, önemli damarların üzerine sülük tedavisi uygulamak uygun değildir.

Kaç gün arayla sülük yapılır?

Genelde haftada 2 seans uygulama önerilir. Bazı hastalar da bu sıklık haftada 3-4 seans olabilmekle beraber bazı hastalarda haftada bir, 10 günde bir seans uygulaması daha uygun olmaktadır. Seans süresi ise sülüklerin tutunma süresine göre değişmekle beraber 30-60 dakika arası olmaktadır.

Sülükten sonra şişme neden olur?

Bu organların atıkları işte bu bağlantı noktalarında depolanıyor ve sülük bu depoları emerek ve salgıladığı enzimle çözeltip vücuttan tahliye ederek boşalttığı için bu şişler yada sülük takılan bölgede kaşınma, morarma, yanma durumları ASLINDA İYİLEŞME BELİRTİLERİDİR.

Sülük sonrası ne yapılmalı?

SÜLÜK UYGULAMA SONRASI; Alkol ya da kolonya pamuğa damlatıp sülüğe koklatılarak düşürebilirsiniz. Birkaç dakika tampon yapmadan kanama devam ettirildikten sonra pansuman, sıkıca bir tampon uygulamasıyla bitirilir. Tamponlar 8 saat kalmalı, 8 saat sonrası tamponu açmadan önce 5- 10 dk buz uygulaması yapılması iyi olur.