4DX sinema istanbulda nerede var?

İçindekiler:

  1. 4DX sinema istanbulda nerede var?
  2. 4DX sinema nasıl oluyor?
  3. Cinemaximum Mpx ne demek?
  4. Sinemada Sweet Box ne demek?
  5. Cinemaximum hangi avm'lerde var istanbul?
  6. Sinemada Gold Class Nedir?
  7. Yataklı sinema nerede istanbul?
  8. Sinema skybox nedir?

4DX sinema istanbulda nerede var?

4DX teknolojisini Cinemaximum Marmara Forum, Cinemaximum Panora, Cinemaximum Emaar Square Mall, Cinemaximum İstinye Park ve Cinemaximum Maltepe Piazza sinemalarımızda deneyimleyebilirsiniz.

4DX sinema nasıl oluyor?

Türkiye'deki sinema salonlarına 3D IMAX teknolojisinden sonra 4DX teknolojisi de geliyor. ... 4DX teknolojisi seyircilere filmlerde hareket, titreşim, su, rüzgar, ışıklandırma, koku ve daha fazlasını sinemaseverlere hissettiriyor. Başka bir deyişle sinema izleyicisini gerçek anlamda filme dahil eden bir deneyim sunuyor.

Cinemaximum Mpx ne demek?

Mars Premium Experience'ın son teknoloji geniş ekranı sizi filmin içine çekecek! ... Mars Cinema Group'un film tutkunlarına sunduğu son yeniliklerden biri olan Mars Premium Experience; ekstra büyük ve parlak dijital projeksiyonu ve 3D ses sistemiyle izleyenlere daha gerçekçi ve daha canlı bir görüntü sunuyor.

Sinemada Sweet Box ne demek?

Sweetbox koltuklarda, sevdiğinizle birlikte kendinizi gerçekten bir çikolata veya şekerleme kutusundaymışsınız gibi hissediyorsunuz. Bir sinema salonunda ama baş başa film izleme keyfi bir de Cinemaximum'un ileri teknoloji film sunumu ile birleşince salondan hiç çıkmadan üst üste film seyretmek kaçınılmaz oluyor.

Cinemaximum hangi avm'lerde var istanbul?

Cinemaximum AVM Mağazaları
14 Burda Avm2. Kat0850 220 09 67
Cevahir İstanbul Avm /Shopping Mall2. Kat0212 380 15 15
Ceylanpark Avm2. Kat0412 502 11 61
City's Nişantaşı Avm0212 373 35 35
Emaar Avm /Shopping Mall1. Kat0850 220 09 67
91 satır daha

Sinemada Gold Class Nedir?

Geniş ve yatabilen koltuklarıyla bambaşka bir konfor sunan Gold Class, sinemaseverleri bekliyor. Gold Class salonlarının kendine ait ayrı bir fuaye alanı var. Dileyen misafirlerimiz için telefon şarj ünitesi bulunan salondaki rahat koltuklar konforda sınırı bir üst seviyeye taşıyor.

Yataklı sinema nerede istanbul?

Cinemaximum, İstanbul İstinyepark'taki sinema salonunu baştan aşağı yeniledi ve bir de yataklı sinema salonu açtı. Yataklı sinemalarda “Tempur Sinema” ikonu olur. Tempur Sinema Salonu'nu sadece Cinemaximum Atakule'de mevcuttur. Tempur yataklarıyla konforlu sinema keyfini mutlaka deneyimleyin.

Sinema skybox nedir?

Skybox, iki kişilik locaların olduğu bir salon çeşididir. Localar, salonun yukarısına konumlandırılmış. Balkon benzeri ancak camla kapalı bir yerden izliyorsunuz. Her locaya özel ses sistemi var.